Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τεό Θεοδωρίδης στη βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα». Μίλησε για τη διεθνή καριέρα του στο χώρο του μόντελινγκ, πώς μπήκαν στη ζωή του τα ναρκωτικά και τα έξι χρόνια που παρέμεινε στη φυλακή.

Αναφορικά με τα ναρκωτικά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η πρώτη του επαφή ήταν στην εφηβεία, εξηγώντας πως η στροφή του σε αυτά ήταν μια μορφή αντίδρασης.

Ο χώρος της μόδας, οι πασαρέλες και ο τρόπος ζωής του τον ώθησαν όλο και πιο βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών.

«Στην πορεία της καριέρας μου άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Ξεκίνησα τα ναρκωτικά για ψυχαγωγικούς λόγους. Όταν με συνέλαβαν για την κοκαΐνη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Επιφανείς άνθρωποι ήρθαν στο δικαστήριο να με στηρίξουν. Η οικογένεια μου έπαθε σοκ με τη σύλληψή μου, έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους. Οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές. Έμεινα στη φυλακή έξι χρόνια. Μέσα στη φυλακή ένιωθα πραγματικά ελεύθερος» εξομολογήθηκε ο Τεό Θεοδωρίδης.

Σήμερα ο ίδιος έγινε πριν από λίγες ημέρες πατέρας διδύμων και παραδέχεται πως η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή. «Όταν είδα τα μωρά ένιωσα δέος» ανέφερε.