Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «μάχη» στην Ξάνθη και το σερί των πέντε νικών

Η «μάχη» στην Ξάνθη και το σερί των πέντε νικών

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Κυριακή εκτός έδρας με την Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει με νίκη. Πέντε σερί νίκες ο στόχος των πειραιωτών μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό καταβάλλοντας την αντίσταση του αντιπάλου του με 2-1 αλλά το θέμα βέβαια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον χθες δεν ήταν άλλο από το σκάνδαλο στην Λαμία. Το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Τσαμούρης εις βάρος του ΠΑΟΚ θα συζητιέται για πολλά χρόνια και θ’ αποτελεί μελανό σημείο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν για να επανέλθουμε στους ερυθρόλευκους, έκανε το καθήκον του και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Οι πειραιώτες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ, καθώς πίεσαν τον αντίπαλο τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πειραιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζουν αποφασισμένοι, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη. Μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα του λιμανιού αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν, αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό άλλωστε το αναγνωρίζουν όλοι οι αντίπαλοι της ομάδας του Πειραιά. Παίκτες και προπονητές. Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερο παράσημο για τους ερυθρόλευκους από τα όσα έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, για την ποιότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός στο χορτάρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη και θέλουν φυσικά να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ξέρουν πολύ καλά ότι αν πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ξάνθη, θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με πέντε σερί νίκες, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε Λαμία και Λάρισα.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει ότι θα είναι εύκολά παιχνίδια και ο Μαρτίνς δεν θέλει τέτοια νοοτροπία από τους παίκτες του. Ωστόσο αν οι πειραιώτες κερδίσουν στην Ξάνθη θα έχουν κάνει το σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024