Γαλανόπουλος: «Είμαι έτοιμος να αντέξω το βάρος»

Η απάντηση του μέσου της ΑΕΚ για τις επιπλέον ευθύνες που αναλαμβάνει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Σιμόες που μένει εκτός ομάδας.
Γαλανόπουλος: «Είμαι έτοιμος να αντέξω το βάρος» | in.gr

Στην ευθύνη που αναλαμβάνει για να σηκώσει το βάρος της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, μετά την εξέλιξη με τον Σιμόες, αναφέρθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Υπήρχε πίεση στην ομάδα. Για αυτό μπήκαμε έτσι στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, θέλαμε και δεύτερο το οποίο ευτυχώς ήρθε στο τέλος από τον Λιβάγια. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τη βαθμολογία.

Να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και να ξεχάσουμε τον κακό μήνα. Έχουμε ζήσει όλα τα σκαμπανεβάσματα με την ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα. Με την εξέλιξη στην υπόθεση του Σιμόες, πλέον έχουμε μείνει λίγοι στο κέντρο. Είμαι έτοιμος για να αντέξω το βάρος. Είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα, έχουμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα αυτά βοηθάνε για να είσαι στην Ελλάδα στο 100%».

Για την πληροφορία που υπάρχει πως θα βρίσκεται στις κλήσεις του Αναστασιάδη: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι που περιμένει κάθε ποδοσφαιριστή. Η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν ποδοσφαιριστή. Αν ισχύει ότι βρίσκομαι στις επιλογές του κύριου Αθανασιάδη θα με κάνει πολύ χαρούμενο. Θέλω πολύ να γίνω μέλος της Εθνικής ομάδας».