Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κόκκινος «στρατός» του οίκου Valentino αποβιβάστηκε στο Τόκιο

Ο κόκκινος «στρατός» του οίκου Valentino αποβιβάστηκε στο Τόκιο

Με μια κολεξιόν αφιερωμένη στο αγαπημένο του χρώμα

Μια μέρα μετά την αποκάλυψη μιας νέας ιδέας λιανικής πώλησης στο κεντρικό του κατάστημα στην περιοχή της Γκίνζα, στο Τόκιο. Ο οίκος Valentino παρουσίασε την πρώτη του επίδειξη στην Ιαπωνία από τη δεκαετία του ’80, ενώ ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Pierpaolo Piccioli έδειξε για πρώτη φορά κολεξιόν για άνδρες και γυναίκες στην ίδια πασαρέλα.

«Στην Ιαπωνία και στον κόσμο σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των φύλων», δήλωσε ο σχεδιαστής. «Είναι ένας διαφορετικός τρόπος εργασίας, αλλά η φιλοσοφία πίσω από τους άνδρες και τις γυναίκες νομίζω ότι είναι η ίδια. Έτσι τα ρούχα είναι διαφορετικά, διαφορετική ντουλάπα, αλλά οι αξίες είναι οι ίδιες. »’

Ο Piccioli «ζωγράφισε» λεπτομέρειες κλασικής ραπτικής για τις γυναίκες και έδωσε άψογα tailored κοστούμια για τους άνδρες, με πιο σύγχρονο τρόπο που είναι πιο κατάλληλο για κάθε μέρα και για όλες τις ώρες.

Ο οίκος Valentino έχει προ πολλού κόψει τις ανάσες των θεατών με εμβληματικές δημιουργίες στις πασαρέλες, έτσι και η φετινή εμφάνιση της Άνοιξης- Καλοκαίρι για το 2019 στο Τόκιο, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για την πρώτη του εμφάνιση στο Τόκιο, ο Pierpaolo Piccioli έδωσε ένα εκπληκτικό σόου γεμάτο κόκκινες τουαλέτες από τούλι και σχέδια που εξυμνούν την ιαπωνική κουλτούρα.

Η παράσταση άρχισε και τελείωσε με μια σειρά από όλες τις κόκκινες δημιουργίες της κολεξιόν που κυμαίνονται από ρομαντικό τούλι σε κοστούμια και floral μεταξοτυπίες. Ο Piccioli εξέτασε τον πολιτισμό της Ιαπωνίας για να εμπνευστεί τις δημιουργίες των 90 εμφανίσεων. Ο δημιουργικός διευθυντής ήταν εμπνευσμένος από το κίνημα wabi-sabi, μια ιαπωνική αισθητική με επίκεντρο την αποδοχή της παροξυσίας και των ατελειών. Η ιδέα μεταφράστηκε σε ασύμμετρες σιλουέτες, κυμματιστές γραμμές και επανασχηματισμένες εκτυπώσεις Valentino λουλουδιών που τοποθετούνται σε κόκκινο και μαύρο μετάξι. Οι Kaia Gerber και Adut Akech έκλεισαν την κολεξιόν ντυμμένες μέσα σε κατακόκκινες δημιουργίες γεμάτες τούλινα βολάν, ενώ ροδοπέταλα έραναν το κάθε τους βήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#valentino rocks in #tokyo with a super collection created by #pierpaolopiccioli inspired by the history of the fashion house with touches of #japanese culture #valentinotky #valentinoprefall19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GPBlackstage (@giampietrobaudo) στις

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024