Στην Ιαπωνία, η COMME des GARÇONS προετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο με ένα ειδικό έργο που ονομάζεται FRIENDS AND CDG HAPPY HOLIDAYS. Ξεκινώντας ήδη από τις 23 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα καλωσορίζει μια σειρά συνεργασιών από εμπορικά σήματα όπως οι Gucci, Marine Serre, Simone Rocha, Stussy, Burberry, Maison Margiela και άλλα, σε εμπορικά καταστήματα COMME des GARÇONS μέσω ειδικών εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, η COMME des GARÇONS έχει αναθέσει στη Gucci να επανακυκλοφορήσει την αγαπημένη της τσάντα από πλαστικό χαρτί, η οποία εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως μόλις πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015. Η ιταλική μάρκα πολυτελών ρούχων με τις χαρακτηριστικές λωρίδες πράσινου και κόκκινου χρώματος έχει τοποθετήσει το σήμα κατατεθέν της στο μέσο της τσάντας και το τμήμα που καλύπτει το ασημένιο λογότυπο CdG που φέρει την επάνω τσάντα χειρολαβής.

Η τσάντα Gucci x CdG tote είναι τώρα αποκλειστικά διαθέσιμη για αγορές στο κατάστημα της COMME des GARÇONS στην Ιαπωνία. Αυτό το γεγονός έχει κάνει όλους τους fashionistas να την θέλουν ακόμα πιο πολύ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο