Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί όλοι οι fashionistas θέλουν αυτήν την τσάντα;

Γιατί όλοι οι fashionistas θέλουν αυτήν την τσάντα;

Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Στην Ιαπωνία, η COMME des GARÇONS προετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο με ένα ειδικό έργο που ονομάζεται FRIENDS AND CDG HAPPY HOLIDAYS. Ξεκινώντας ήδη από τις 23 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα καλωσορίζει μια σειρά συνεργασιών από εμπορικά σήματα όπως οι Gucci, Marine Serre, Simone Rocha, Stussy, Burberry, Maison Margiela και άλλα, σε εμπορικά καταστήματα COMME des GARÇONS μέσω ειδικών εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, η COMME des GARÇONS έχει αναθέσει στη Gucci να επανακυκλοφορήσει την αγαπημένη της τσάντα από πλαστικό χαρτί, η οποία εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως μόλις πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015. Η ιταλική μάρκα πολυτελών ρούχων με τις χαρακτηριστικές λωρίδες πράσινου και κόκκινου χρώματος έχει τοποθετήσει το σήμα κατατεθέν της στο μέσο της τσάντας και το τμήμα που καλύπτει το ασημένιο λογότυπο CdG που φέρει την επάνω τσάντα χειρολαβής.

Η τσάντα Gucci x CdG tote είναι τώρα αποκλειστικά διαθέσιμη για αγορές στο κατάστημα της COMME des GARÇONS στην Ιαπωνία. Αυτό το γεγονός έχει κάνει όλους τους fashionistas να την θέλουν ακόμα πιο πολύ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024