Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Daredevil από το Netflix

Τέλος ο Daredevil από το Netflix

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε. Από αυτό το ρητό δεν απέχει ούτε ο Daredevil, με την αγαπημένη σειρά μετά από τρεις σεζόν και μια ταινία (αν την έχετε ξεχάσει, είστε τυχεροί) να μας λέει «αντίο»

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε. Από αυτό το ρητό δεν απέχει ούτε ο Daredevil, με την αγαπημένη σειρά μετά από τρεις σεζόν και μια ταινία (αν την έχετε ξεχάσει, είστε τυχεροί) να μας λέει «αντίο».

Όπως γνωστοποίησε το Deadline, το Netflix, ανακοίνωσε το επώδυνο τέλος.

«Το Daredevil της Marvel δεν θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν στο Netflix. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την τελευταία σεζόν του show και παρότι είναι επώδυνο για τους fans, νοιώθουμε ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ενώ βρίσκεται στα καλύτερα του. Είμαστε ευγνώμονες στον showrunner, Erik Oleson, τους σεναριογράφους, την εξαιρετική ομάδα του show και το απίστευτο cast περιλαμβάνοντας και τον Charlie Cox ως Daredevil, και επίσης στους fans που υποστήριξαν την σειρά με τα χρόνια. Αν και η σειρά στο Netflix τελείωσε, οι υπάρχουσες τρεις σεζόν θα μείνουν στην υπηρεσία για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα ζήσει μέσω των μελλοντικών projects της Marvel», ανέφερε η δήλωση της διάσημης πλατφόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Daredevil αποτελούσε την τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα Punisher και Jessica Jones.

Μάλιστα, για αμφότερες τις σειρές περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στην χρονιά.

Συγκεκριμένα, το Punisher αναμένεται να επιστρέψει με τη δεύτερη σεζόν του στις αρχές του 2019, ενώ η Jessica Jones βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα την δούμε πιο μετά.

Ωστόσο με δεδομένο ότι ο Daredevil ήταν ο «πυρήνας» της Marvel στο Netflix και όλες οι ιστορίες διαδραματίζονταν γύρω από αυτόν, θέτει το μέλλον της σειράς εν αμφιβόλω.

Το Defenders ήταν το πρώτο πρότζεκτ που παράτησε το Netflix, με το Iron Fist και το Luke Cage να ακολουθούν.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024