Η μάρκα πολυτελών υποδημάτων AQUAZZURA συνεργάστηκε με πέντε διάσημες σχεδιάστριες κοσμημάτων για μια μοναδική συλλογή περιορισμένης έκδοσης, που ενώνει τους κόσμους κοσμημάτων και παπουτσιών. Αποκλειστικά σχεδιασμένο για την NET-A-PORTER, η συλλογή πέντε κομματιών συνδυάζει τα πιο εικονικά σχέδια των κοσμηματοπωλών με την άψογη τεχνική της AQUAZZURA.

 

 

Anissa Kermiche, Sabine Getty, Noor Fares,  Venyx World από τον Eugenie Niarchos και Ana Khouri συνεργάστηκαν με την AQUAZZURA για να δημιουργήσουν στυλ που μιλάνε για την δουλειά και την αισθητική τους. Κάθε παπούτσι είναι μια ενσάρκωση της προσωπικότητας της σχεδιάστριας κοσμημάτων. Κάθε στυλ είναι κατασκευασμένο με απόλυτη ακρίβεια και είναι μια αληθινή εκδήλωση της ταυτότητας κάθε σχεδιάστριας όπως ερμηνεύεται μέσω της θηλυκής ματιάς της AQUAZZURA.

 

Anissa Kermiche

 

 

 

Sabine Getty

Ana Khouri

 

Venyx World by Eugenie Niarchos

 

 

 

Noor Fares

 

Από τις γεωμετρικές απολαύσεις της Anissa Kermiche στην πλατφόρμα που εμπνεύστηκε από την δεκαετία του ’70 η Eugenie Niarchos με την αίσθηση «ρετρό φουτουρισμού», αυτή είναι μια συλλογή από κομμάτια που είναι τόσο τολμηρά όσο είναι και πολύτιμα. Το κομψό μαύρο mule της Sabine Getty ενσωματώνει το μοτίβο κύματος του Memphis, οι μπότες της Noor Fares διαθέτουν μοναδικό πέλμα από πέρλα, και οι κομψές γόβες της Ana Khouri δημιουργήθηκαν για να εντάξουν την υποδηματοποιία στις τέχνες. Μια τέχνη που είναι τόσο ξεχωριστή όσο και περίπλοκη.

 

«Κάθε κορίτσι δεν είναι μόνο μια σχεδιάστρια που θαυμάζω, αλλά μια φίλη και μια γυναίκα με στυλ που αγαπώ. Η δημιουργία κάθε παπουτσιού είναι μια σύνδεση του κόσμο των κοσμημάτων και των υποδημάτων και συνάμα ένα συναρπαστικό ταξίδι. Κάθε παπούτσι είναι τόσο μοναδικό όσο οι γυναίκες που τις εμπνέουν. Η NET-A-PORTER ήταν πάντα ένας σημαντικός παγκόσμιος συνεργάτης στο διαδίκτυο και είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για να ξεκινήσω αυτό το πολύ προσωπικό έργο μαζί τους.» δήλωσε ο Edgardo Osorio, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου.