Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος υποδημάτων Aquazzura συνεργάζεται με την Ευγενία Νιάρχου

Ο οίκος υποδημάτων Aquazzura συνεργάζεται με την Ευγενία Νιάρχου

Μαζί με άλλα 4 it- girls δημιούργησαν μια συλλογή απίστευτης κομψότητας

Η μάρκα πολυτελών υποδημάτων AQUAZZURA συνεργάστηκε με πέντε διάσημες σχεδιάστριες κοσμημάτων για μια μοναδική συλλογή περιορισμένης έκδοσης, που ενώνει τους κόσμους κοσμημάτων και παπουτσιών. Αποκλειστικά σχεδιασμένο για την NET-A-PORTER, η συλλογή πέντε κομματιών συνδυάζει τα πιο εικονικά σχέδια των κοσμηματοπωλών με την άψογη τεχνική της AQUAZZURA.

Anissa Kermiche, Sabine Getty, Noor Fares,  Venyx World από τον Eugenie Niarchos και Ana Khouri συνεργάστηκαν με την AQUAZZURA για να δημιουργήσουν στυλ που μιλάνε για την δουλειά και την αισθητική τους. Κάθε παπούτσι είναι μια ενσάρκωση της προσωπικότητας της σχεδιάστριας κοσμημάτων. Κάθε στυλ είναι κατασκευασμένο με απόλυτη ακρίβεια και είναι μια αληθινή εκδήλωση της ταυτότητας κάθε σχεδιάστριας όπως ερμηνεύεται μέσω της θηλυκής ματιάς της AQUAZZURA.

Anissa Kermiche

Sabine Getty

Ana Khouri

Venyx World by Eugenie Niarchos

Noor Fares

Από τις γεωμετρικές απολαύσεις της Anissa Kermiche στην πλατφόρμα που εμπνεύστηκε από την δεκαετία του ’70 η Eugenie Niarchos με την αίσθηση «ρετρό φουτουρισμού», αυτή είναι μια συλλογή από κομμάτια που είναι τόσο τολμηρά όσο είναι και πολύτιμα. Το κομψό μαύρο mule της Sabine Getty ενσωματώνει το μοτίβο κύματος του Memphis, οι μπότες της Noor Fares διαθέτουν μοναδικό πέλμα από πέρλα, και οι κομψές γόβες της Ana Khouri δημιουργήθηκαν για να εντάξουν την υποδηματοποιία στις τέχνες. Μια τέχνη που είναι τόσο ξεχωριστή όσο και περίπλοκη.

«Κάθε κορίτσι δεν είναι μόνο μια σχεδιάστρια που θαυμάζω, αλλά μια φίλη και μια γυναίκα με στυλ που αγαπώ. Η δημιουργία κάθε παπουτσιού είναι μια σύνδεση του κόσμο των κοσμημάτων και των υποδημάτων και συνάμα ένα συναρπαστικό ταξίδι. Κάθε παπούτσι είναι τόσο μοναδικό όσο οι γυναίκες που τις εμπνέουν. Η NET-A-PORTER ήταν πάντα ένας σημαντικός παγκόσμιος συνεργάτης στο διαδίκτυο και είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για να ξεκινήσω αυτό το πολύ προσωπικό έργο μαζί τους.» δήλωσε ο Edgardo Osorio, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024