Η Tod’s εγκαινιάζει την πρώτη σε μια σειρά από μικρές συλλογές της Tod’s Factory σε συνεργασία με την ιταλική ετικέτα μόδας Alessandro Dell’Acqua. Η συλλογή που εστιάζει στο δέρμα περιλαμβάνει 7 έτοιμα κομμάτια (παλτά, φορέματα, πανωφόρια και ζώνες) και 9 στυλ παπουτσιών (ίσια παπούτσια, τακούνια και μπότες). Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε μια σειρά από τρία υλικά στο ροζ και μαύρο της Dell’Acqua, καθώς και το διάσημο καφέ δέρμα της Tod’s.

 

 

Η Tod’s καλεί την εταιρική συνεργασία ως «ισχυρή και εξελιγμένη σύντηξη», σε δήλωση. Αυτή η συνεργασία είναι πλασμένη από τα όνειρα κάθε fashionista και αναμένεται να γίνει χαμός.

 

«Πιστεύω σε όμορφα πράγματα, καλά κατασκευασμένα, με εκλεπτυσμένη κομψότητα, με πολύτιμα υλικά», δήλωσε ο Dell’Acqua σε βίντεο backstage. «Η Tod’s είναι μια επιβεβαίωση της ιταλικής αριστείας … Για την Tod’s, έφερα μαζί δροσερή μητροπολιτική και ιταλική τεχνική. Η φυσική επαφή και η φροντίδα των τελειωμάτων είναι απαραίτητα, προσδίδουν χαρακτήρα και ταυτότητα.»

Το Tod’s Factory θα λειτουργήσει ως συνεχής σειρά συνεργασιών με σχεδιαστές, άτομα επιρροής και καλλιτέχνες που προσκαλούνται να δώσουν τα δικά τους «DNA του Tod’s». Η πρώτη συλλογή από την Dell’Acqua θα είναι διαθέσιμη για αγορές στα καταστήματα αυτήν την εβδομάδα, καθώς και σε ένα ειδικό pop-up κατάστημα στα καταστήματα Madison Avenue και Rodeo Drive και σε απευθείας σύνδεση στην ιστοσελίδα τους.