Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Φρόσω Στυλιανού και το «Δάκρυα του χειμώνα» στο Faust

Η Φρόσω Στυλιανού και το «Δάκρυα του χειμώνα» στο Faust

Όπως στο studio έτσι και στη σκηνή, οι χαρισματικοί μουσικοί ενώνουν το ταλέντο τους με την επιθυμία της ερμηνεύτριας να ακουμπήσει με τη φωνή της αυτά που δεν λέγονται, παρά μόνο τραγουδιούνται.

Η Φρόσω Στυλιανού γιορτάζει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο “Δάκρυα του Χειμώνα” και μας προσκαλεί σε ένα πραγματικά “ζωντανό” live στην σκηνή του Faust την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου.

Mαζί της τρεις μουσικοί που έχουν μπει στις ζωές μας εδώ και χρόνια, αφήνοντας το στίγμα τους στα σημαντικότερα τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Ο Αντρέας Αποστόλουστο πιάνο, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο ηλεκτρικό μπάσο και ο Στέφανος Δημητρίου στα τύμπανα. Παίζουν ζωντανά για πρώτη φορά το νέο single της Φρόσως, που ηχογραφήθηκε liveστο studio από τους ίδιους και οπτικοποιήθηκε απο τον σκηνοθέτη Αριστοτέλη Παπακωνσταντίνου.

Όπως στο studio έτσι και στη σκηνή, οι χαρισματικοί μουσικοί ενώνουν το ταλέντο τους με την επιθυμία της ερμηνεύτριας να ακουμπήσει με τη φωνή της αυτά που δεν λέγονται, παρά μόνο τραγουδιούνται.

Στιγμές αναφοράς στo live, το παλιό ρεμπέτικο “Άνοιξε γιατί δεν αντέχω” σε μια σύγχρονη, ατμοσφαιρική διασκευή, αλλά και το σπαρακτικό “Μητέρα κι αδελφή” του Μάνου Χατζιδάκι. Στην παράσταση ενώνεται “Η ρωγμή του χρόνου” του Ρασούλη με το “Μυστικό τοπίο ” του Σαββόπουλου και τα φλογερά τραγούδια του Κραουνάκη με το “Bad romance” της Lady Gaga. Οι Queen “απαντούν” εκκωφαντικά στο “Je suis malade” της Fabian και ο κόσμος ψυθιρίζει το “Τέρτιν” ως αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα της ερμηνεύτριας.

Γνωστή από τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, η Φρόσω Στυλιανού εμφανίζεται παρουσιάζοντας ένα ευρύ πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπάει, άλλοτε γιατί την ενέπνευσαν ως τραγουδοποιό, όπως τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Δ. Σαββόπουλου και άλλοτε τραγούδια που επιθυμεί να προσεγγίσει ερμηνευτικά με το δικό της στυλ, όπως αυτά που τραγούδησαν οι αγαπημένες της φωνές, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Μαρία Δημητριάδη, η Lara Fabian κ.α. Φυσικά, δεν λείπουν απο το playlist τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Άλλες μέρες”, σε στίχους, μουσική και ενορχηστρώσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας.

Ένταση, συγκίνηση, ερμηνείες με το χέρι στην καρδιά από την Φρόσω και τους εμβληματικούς μουσικούς της, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό Faust.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024