Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μετατρέπουμε το σεξ από μέτριο σε άριστο;

Πώς μετατρέπουμε το σεξ από μέτριο σε άριστο;

Αλλαγή παρτενέρ ή αλλαγή στάσης (διπλής) απέναντι στο σεξ;

Έχετε βαρεθεί κι εσείς να ακούτε για τη βελτίωση του σεξ και όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε για να απογειωθείτε; Κι εγώ, αλλά πρέπει να σφίξουμε τα δόντια μας και να είμαστε προετοιμασμένοι για τις δοκιμασίες που έρχονται καταπάνω μας.

Τι είναι αυτό που κάνει το σεξ μέτριο ή χλιαρό; Το μέτριο είναι αυτό που όταν σε ρωτάει η κολλητή ή η αδερφή σου ‘και για πες, πώς πέρασες χτες βράδυ’; Απαντάς ‘έφαγα δύο σουβλάκια και με πείραξαν τόσο πολύ που ακόμα ρεύομαι σήμερα’. Αν όμως ήταν εξαιρετικό, μπορεί να έχεις ακόμα ένα ελαφρύ αλληθώρισμα από το προηγούμενο βράδυ ή να θέλεις να το διηγηθείς, με λεπτομέρειες ή χωρίς. Από την άλλη, οι άνθρωποι, ανάλογα με την προσωπικότητα και τα βιώματά σου θα σου πουν ότι το μέτριο σεξ μπορεί να έχει πολύ καλή τεχνική αλλά χλιαρό συναίσθημα ενώ το άριστο σεξ να οριστεί ως μέτρια τεχνική με μπόλικο πάθος. Συμφωνώ και προσυπογράφω. Το πώς θα δεις το σεξ έχει να κάνει με τη φάση ζωής αλλά και με το τι υπερτερεί για εσένα. Η τεχνική ή το πώς νιώθεις για τον άλλο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την παραδοχή ότι μέτριο σεξ είναι εκείνο που, στην πράξη, δεν λειτουργεί ιδιαιτέρως καλά. Τι φταίει; Εσύ; Ο παρτενέρ; Οι συνθήκες; Όλα μαζί; Συνήθως ναι. Απλώς δεν μπορούμε να διορθώσουμε το σεξ χωρίς να ξεκινήσουμε πρώτα από εμάς τους ίδιους. Εξάλλου, αυτό το κάνεις για τη δική σου απόλαυση και όχι για να απολογηθείς απέναντι σε κάποιον. Τι μπορείς να κάνεις εσύ;

  • Ξέρεις τι σου αρέσει σεξουαλικά ή απλά πηγαίνεις στα τυφλά περιμένοντας από τον άλλον να σου μάθει το ίδιο σου το σώμα; Άρα αυτή είναι η βασική αρχή. Να είσαι εξοικειωμένη με το κορμί σου ώστε να καθοδηγήσεις ανάλογα τον παρτενέρ.
  • Αφού ξεπεράσαμε τον πρώτο σκόπελο, συνεχίζουμε με τη διδασκαλία. Πες στον έρμο τι σου αρέσει, πού και πώς. Όχι σαν να τον βοηθάς να λύσει εξίσωση και όχι με αυστηρότητα σαν να έγραψε λάθος σε μήνυμα ‘γεια τι γίνετε’; Παράμεινε στο κλίμα της στιγμής και δείξε αυτό που περιμένεις από εκείνον.
  • Ανταπόδοση. Εδώ θα με βρεις σκληρή και κάθετη. Θέλεις να σε κάνεις να περάσεις αξέχαστα αλλά ξεχνάς να προσφέρεις ικανοποίηση σε έναν άνθρωπο που επέλεξες είτε για σχέση, είτε επειδή ήθελες να κοιμηθείς μαζί του. Το σεξ είναι δούναι και λαβείν. Και αν δεν είναι λαβείν, μην δούναι καλύτερα.

Η απάντηση δεν βρίσκεται στα σέξι εσώρουχα και στη δημιουργία ερωτικού κλίματος. Εντάξει, ίσως σε ένα μικρό ποσοστό, αλλά δεν είναι αυτά που σου χαρίζουν ένα σίγουρο οργασμό. Αυτά είναι λίγο πατροπαράδοτα ‘μυστικά’ για το πώς να σαγηνεύσει μία γυναίκα έναν άνδρα. Αλλά δεν μας εξηγούν ποτέ τι θα κάνουμε στην πράξη προκειμένου να φτάσουμε στον προορισμό μας. Η λύση είναι να μην φοβόμαστε να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε μην τυχόν και μας πει κάποιος πόρνη ή εύκολη. Αν είναι να ντρεπόμαστε και να νιώθουμε άβολα, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι να δούμε Νέτφλιξ και να φάμε πίτσα με το μέτρο (τώρα κατάλαβα την ειρωνεία σε αυτό το λογοπαίγνιο).

Τώρα, αν υπάρχει πολύ καλή τεχνική αλλά όχι πάθος, δεν έχω να δώσω κάποια απάντηση. Αυτός που ξέρει τι του λείπει περισσότερο, πάει και το βρίσκει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024