Αγαπητοί γατόφιλοι και λάτρεις της μόδας, αυτή η συλλογή είναι για εσάς. Η πιο διάσημη κοκκινομάλλα της μόδας, πολύτιμη συνεργάτης της Vogue, στιλίστρια και εικονογράφος, η Γκρέις Κόντινγκτον, δημιούργησε μια σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας για τον οίκο Louis Vuitton αφιερωμένη στα αγαπημένα της τετράποδα.

 

Πρώτη φορά είδαμε κάποια επιλεγμένα αξεσουάρ στην πασαρέλα Resort 2019 του Louis Vuitton  που έκανε ντεμπούτο στη γαλλική Ριβιέρα, τώρα η νέα συνεργασία περιλαμβάνει εικόνες της Grace από τις αγαπημένες περσικές γάτες της, Pumpkin και Blanket,  καθώς και τον σκύλο του σχεδιαστή του οίκου Nicolas Ghesquière, Léon. Τώρα, η ευρύτερη συλλογή (με τον έξυπνο τίτλο Catogram), συμπεριλαμβάνει έτοιμα ενδύματα, κασκόλ και παπούτσια , που θα πωληθούν αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα pop-up κατάστημα του Selfridges στο Λονδίνο.

 

 

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που αποσκοπεί να κάνει τον οίκο πιο νεανικό και ποπ. Η κομψότητα εδώ είναι δοσμένη από νέα σκοπιά: τσάντες σε σχήματα ζώων, φίνα μεταξωτά μαντήλια με χρωματιστά μοτίβα και κοστούμια σε στιλ πιζάμας, που μπορούν με χάρη να φορεθούν κάνοντας το πρωινό σύνολο πιο ενδιαφέρον. Νιάου!