Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ραλφ Λόρεν τιμάται από την βασίλισσα της Αγγλίας

Ο Ραλφ Λόρεν τιμάται από την βασίλισσα της Αγγλίας

Γίνεται ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας που θα τιμηθεί ποτέ ως Επίτιμος Ιππότης Διοικητής του Άριστου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

Ο Ραλφ Λόρεν θα είναι ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας που θα τιμηθεί ποτέ ως Επίτιμος Ιππότης Διοικητής του Άριστου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (KBE) για τις υπηρεσίες του στη μόδα και την φιλανθρωπία. Το βραβείο θα παρουσιαστεί στον Λόρεν από έναν εκπρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β σε μια τελετή το επόμενο έτος.

Το βραβείο είναι κατάλληλο για τον Λόρεν, καθώς τα ρούχα του έχουν φορεθεί από διάσημους κομψούς βασιλείς, όπως η Πριγκίπισσα Ντιάνα, η Κέιτ Μίντλτον και ο Μέγκαν Μάρκλ.

Εκτός από την συνεχή του παρουσία στην Αμερικανική μόδα για πάνω από 50 χρόνια, ο Ραλφ Λόρεν είναι επίσης εξέχον φιλάνθρωπος με τη δέσμευση να βοηθήσει τους ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Η Ralph Lauren Corporation, το ομώνυμο ίδρυμα του,  ίδρυσε το Κέντρο «Nina Hyde» για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο πλήρες κέντρο καρκίνου του Georgetown Lombardi, το Κέντρο Ralph Lauren για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο Harlem της Νέας Υόρκης και το Κέντρο Ralph Lauren για την έρευνα του καρκίνου του μαστού στο Royal Marsden Hospital στο Λονδίνο.

Ο διάσημος σχεδιαστής  εντάσσεται στις τάξεις άλλων πετυχημένων Αμερικανών που έλαβαν το τιμητικό βραβείο, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Ντουάιτ Αϊζενχάουερ , του Προέδρου Ρόναλντ Ρήγκαν , του Προέδρου Τζορτζ Μπους , την Αντζελίνα Τζολί, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τους Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, και πολλές άλλες προσωπικότητες.

Ο Λόρεν πρόσφατα γιόρτασε την 50ή επέτειό της με μια εκδήλωση με λαμπερούς αστέρες  και ένα πάρτι στο Central Park. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιελάμβαναν μια εκπληκτική συλλογή ρούχων και σχεδόν κάθε αστέρι του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένης μιας ομιλίας από την Όπρα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024