Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάλε λάμψη στο καθημερινό σου σύνολο

Βάλε λάμψη στο καθημερινό σου σύνολο

Tips για λάμψη το πρωί!

Αν νομίζετε πως τα μακριά μεταλλικά φορέματα και οι λεπτομέρειες με παγιέτες είναι μόνο για το βραδύ ή για τις γιορτινές μέρες κάνετε λάθος. Η λάμψη στην εμφάνιση σας ξεκινάει από μέσα σας και καταλήγει στον σωστό συνδυασμό ρούχων. Από τις επιδείξεις και τις Εβδομάδες Μόδας παγκοσμίως μέχρι τις fashionistas έξω στο δρόμο, η αστραφτερή τάση με παγιέτες και λαμπερά κομμάτια είναι εδώ αυτή την σεζόν και απευθύνεται σε όλες τις ώρες. Χωρίς υπερβολές αλλά με απαράμιλλο στιλ μπορείτε να ενστερνιστείτε το εκτυφλωτικό trend και να λάμψετε πιο δυνατά από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Μακριά αστραφτερά φορέματα

Ένα statement κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Με τζιν μπουφάν ή με ένα μονόχρωμο σακάκι θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις χωρίς υπερβολή.

Bedazzling μπλουζάκια

Αν σας αρέσει η λάμψη αλλά σε μικρές δόσεις ή επιθυμείτε να την εντάξετε στο καθημερινό σας ντύσιμο, τότε ένα μπλουζάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες θα σας δώσει το εφέ που αναζητάτε. Με φούστες ή με ζιπ κιλότ, με χαμηλό τακούνι ή τα αθλητικά σας είναι η τέλεια λύση. Τολμήστε το!

Γυαλιστερά αξεσουάρ

Εάν η πλήρης λάμψη σας φαίνεται υπερβολική, υπάρχουν άφθονες εναλλακτικές προσφερόμενες μέσω αξεσουάρ. Από τις τσάντες του οίκου  Loewe και τα αξεσουάρ του οίκου Dior, που είδαμε στην τελευταία του επίδειξη, όλοι συμφωνούν πως φέτος πρέπει να δώσουμε νότες λάμψης με μικρές λεπτομέρειες. Μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια σε μονόχρωμα σύνολα ή σμαραγδί καφτάνια είναι το τέλειο λουκ, που θα ζήλευε μέχρι και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Εκθαμβωτικά παπούτσια

Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές να διαλέξετε στην αγορά, και θα βρείτε μια επιλογή για κάθε περίσταση. Από φλατ Miu Miu με καουτσούκ μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε όλα τα χρώματα . Από την  ντίσκο και κάθε περίσταση, όλα τα βλέμματα θα πέσουν στα πόδια σας (μαζί με πολλά κομπλιμέντα).  Ιδανικά με παστέλ κοστούμια και  boho φορέματα, είναι η τέλεια απάντηση στην ερώτηση «Με τι μπορώ να συνδυάσω το αγαπημένο μου φόρεμα;».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024