Όταν έχεις λύσει όλα τα… μικρά προβλήματα, έρχεται η ώρα να ασχοληθείς με τα σημαντικά, όπως το τέλος του κόσμου.

Ο λόγος για τη Mirror, η οποία φροντίζει πάντα να δίνει τροφή στους πεινασμένους και αχόρταγους συνωμοσιολόγους να βροντοφωνάξουν πως πλησιάζει (πιθανώς για 158452η φορά) το τέλος του κόσμου.

Συγκεκριμένα, είναι τρία ασυνήθιστα γεγονότα, τα οποία έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα που έχει συγκεντρώσει αυτά τα τρία γεγονότα που συνέβησαν στο Ισραήλ και τα οποία έχουν όλα έχουν ανατριχιαστικές ομοιότητες με βιβλικές προφητείες σχετικά με τον ερχομό του Μεσσία και φυσικά με το… τέλος του κόσμου.

Πρόκειται για τη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας, την εμφάνιση ψαριών στη Νεκρά Θάλασσα, αλλά και για ένα φίδι που βρέθηκε στο Τείχος των Δακρύων.

Η κόκκινη δαμαλίδα

Τη γέννηση μιας κόκκινης δαμαλίδας (μικρό μοσχαράκι) στο Ισραήλ ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Temple, προσθέτοντας μάλιστα πως το «κόκκινο θηλυκό μοσχάρι υπόσχεται να επαναφέρει τη βιβλική κάθαρση στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι στον Χριστιανισμό, αλλά και στον Ιουδαϊσμό, οι κόκκινες δαμαλίδες παρουσιάζονται σε όλες τις προφητείες για «το τέλος του κόσμου», με τον οποίο είναι… άρρηκτα συνδεδεμένες…

Η γέννηση και η θυσία της κόκκινης αγελάδας προηγείται μάλιστα της κατασκευής του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Στον ορθόδοξο δε Ιουδαϊσμό, η ανοικοδόμηση του Ναού (οι δύο προηγούμενοι έχουν καταστραφεί) θα πραγματοποιηθεί πριν από την έλευση του Εβραίου Μεσσία…

Ψάρια στην Νεκρά Θάλασσα

Το δεύτερο γεγονός που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο αυτό είναι κάτι πολύ ασήμαντο για να απασχολήσει τη Mirror.

Όμως φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, απαθανατίζουν ψάρια στη Νεκρά Θάλασσα.

Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedein «τράβηξε» με το φακό του, όχι μόνο ψάρια σε δολίνες (μικρές τρύπες στα βράχια) γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, αλλά και φυτοπλαγκτόν.

Η Νεκρά Θάλασσα, η οποία αποτελεί το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη, καθώς βρίσκεται 430,5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει σχεδόν 10 φορές περισσότερη περιεκτικότητα σε άλατα από τους ωκεανούς, καθιστώντας έτσι αδύνατο να διατηρηθεί ζωή σε αυτή.

Σύμφωνα με τον προφήτη Ιεζεκιήλ, πριν από το τέλος του κόσμου θα υπάρξει ζωή στη Νεκρά Θάλασσα…

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Τέλος, η εμφάνιση φιδιού ανάμεσα στις πέτρες του τείχους των Δακρύων στο Ισραήλ αποτελεί το τρίτο «σημάδι» το οποίο πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά και να περιμένουμε την «έλευση του Μεσσία».

Το φίδι, το οποίο πιθανότατα αναζητούσε τροφή στις φωλιές περιστεριών που βρίσκουν καταφύγιο στις πέτρες του Δυτικού Τείχους, προκάλεσε ερωτήματα ανάμεσα στους πιστούς που βρέθηκαν στην περιοχή, με κάποιους να επικαλούνται προφητείες, σύμφωνα με τις οποίες, ο «διάβολος», που ταυτίζεται με το ερπετό στην εβραϊκή αλλά και χριστιανική μυθολογία, θα επανεμφανιστεί πριν από τον ερχομό του Μεσσία…