Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μόδα ενάντια στην οπλοκατοχή

Η μόδα ενάντια στην οπλοκατοχή

Μέλη της βιομηχανίας μόδας συνεργάζονται με τον οργανισμό Everytown for Gun Safety USA για να προσφέρουν την υποστήριξή τους σε ένα ισχυρό νέο μουσικό βίντεο που φέρνει την επίγνωση της ασφάλειας των πυροβόλων όπλων στα σχολεία

Μέλη της βιομηχανίας μόδας συνεργάζονται με τον οργανισμό Everytown for Gun Safety USA για να προσφέρουν την υποστήριξή τους σε ένα ισχυρό νέο μουσικό βίντεο που φέρνει την επίγνωση της ασφάλειας των πυροβόλων όπλων στα σχολεία.

Με μουσικό συνοδοιπόρο την τραγουδίστρια SIA, και το τραγούδι Enough (Αρκετά), το κλιπ φιλοξενεί  120 φοιτητές από το Εθνικό Ινστιτούτο Χορού , ένα δημόσιο χορευτικό πρόγραμμα στην πόλη της Νέας Υόρκης , χορεύοντας στέλνουν ένα μήνυμα σχετικά με τη βία των όπλων. Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Ezra Hurwitz, το στυλ επιμελήθηκε η  Rebecca Dennett, και χορογραφείται από τον James Alsop, ο οποίος συνεργάστηκε με την Beyoncé.

Τα μέλη της βιομηχανίας της μόδας ανέλαβαν για να βοηθήσουν στην πρωτοβουλία: η Levis έδωσε 250 κομμάτια denim και οι εταιρείες Everlane, , Banana Republic, Gap,  Cynthia Rowley και Rachel Antonoff, έκαναν δικές τους δωρεές.

«Η βία από τα όπλα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα στον κόσμο και οι άνθρωποι δεν το αντιμετωπίζουν πραγματικά», δήλωσε ένας από τους χορευτές σε ένα σύντομο βίντεο από τα παρασκήνια. «Είναι σημαντικό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα, αλλιώς θα το ξεχάσουμε και θα χαθούν περισσότερες ζωές. Ίσως με αυτό το βίντεο μπορούμε να αλλάξουμε το μυαλό κάποιου» συμφώνησαν άλλοι.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της βιομηχανίας μόδας συσπειρώθηκαν γύρω από την ασφάλεια των όπλων. Το περασμένο φθινόπωρο, οι σχεδιαστές Cynthia Rowley και Christian Siriano συνεργάστηκαν με την Everytown για να δημιουργήσουν το «Everytown Fashion Council» στο οποίο θα επικεντρωθούν στην άσκηση της δύναμης της κοινότητας της μόδας για την υποστήριξη της ασφάλειας των όπλων και στη μείωση της βίας που σκοτώνει πάνω από 90 Αμερικανούς και τραυματίζουν εκατοντάδες κάθε μέρα.

Μάρκες όπως η Gucci, η Jennifer Fisher και η Proenza Schouler έχουν επίσης συμμετάσχει στη μάχη για τον έλεγχο των όπλων.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024