Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Europa League: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λουξεμβούργο

Europa League: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λουξεμβούργο

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο (25/10, 19:55, Cosmote Sport 2) - Αλλαγές στην άμυνα

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης 23/10 ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (25/10, 19:55, Cosmote Sport 2).

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε 20 παίκτες χωρίς να συμπεριλάβει τον στόπερ Μεριά και τον αριστερό μπακ Τσιμίκα (επιστρέφει αντίθετα ο Βούκοβιτς που έμεινε εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ) κάτι που σημαίνει ότι θα έχει αλλαγές η αμυντική γραμμή σε σύγκριση με τον αγώνα στο Ηράκλειο.

Ο Κούτρης θα πάρει την θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας κι απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Μαρτίνς στο κέντρο της άμυνας.

Από κει και πέρα επιστρέφει ο Φορτούνης, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τιμωρίας, ενώ στα… πιτς λόγω τραυματισμού παραμένει ο Αχμέντ Χασάν.

Οι παίκτες που επέλεξε ο 48χρονος τεχνικός για τη μεθαυριανή αναμέτρηση είναι οι ακόλουθοι: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Γκερέρο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν βαθμό ύστερα από δύο αγωνιστικές στον 6ο όμιλο (6 η Μίλαν, 4 η Μπέτις) και θέλει δύο νίκες στα παιχνίδια με Ντουντελάνζ.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024