Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ριάνα έριξε «πόρτα» Super Bowl και στέκεται στο πλευρό του Κάπερνικ

Η Ριάνα έριξε «πόρτα» Super Bowl και στέκεται στο πλευρό του Κάπερνικ

Στο πλευρό του Κόλιν Κάπερνικ στέκεται η Ριάνα, η οποία φέρεται να απέρριψε πρόταση να τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl σε ένδειξη υποστήριξης στον αστέρα που έχει παραγκωνιστεί λόγο της απόφασης του να μην σηκωθεί στον εθνικό ύμνο

Στο πλευρό του Κόλιν Κάπερνικ στέκεται η Ριάνα, η οποία φέρεται να απέρριψε πρόταση να τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl σε ένδειξη υποστήριξης στον αστέρα που έχει παραγκωνιστεί λόγο της απόφασης του να μην σηκωθεί στον εθνικό ύμνο.

Μήπως προσπέρασε εμφάνισή της στο τηλεοπτικό θέαμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση για να δείξει την αλληλεγγύη της στον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη του NFL, του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Us Weekly, η οποία επικαλείται πηγή, στην 30χρονη τραγουδίστρια προτάθηκε να τραγουδήσει στο Super Bowl Halftime Show του 2019. Η Ριάνα απέρριψε την πρόταση για να αποδείξει ότι «υποστηρίζει τον Κόλιν Κάπερνικ».

«Η NFL (διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ) και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ήθελαν πραγματικά τη Ριάνα να είναι η ερμηνεύτρια την επόμενη χρονιά στην Ατλάντα» ανέφερε η πηγή στο Us Weekly.

«Είπε όχι, λόγω της διαμάχης με το γονάτισμα» σημείωσε η πηγή. «Δεν συμφωνεί με τη στάση του NFL».

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας κλήθηκε από το ET Canada να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά αρνήθηκε.

Οι Maroon 5, σύμφωνα με πληροφορίες, προσεγγίστηκαν για το Super Bowl LIII, με την Carbi B να φημολογείται ότι θα εμφανιστεί με τον τραγουδιστή Άνταμ Λεβίν κατά τη διάρκεια του σόου ημιχρόνου (το NFL δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον ερμηνευτή για το Super Bowl του επόμενου έτους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου).

Ο 30χρονος σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, λόγω της πολιτικής στάσης του, την τελευταία διετία βρίσκεται χωρίς ομάδα στο NFL, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Η τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε ήταν η San Francisco 49ers.

Αιτία της απομάκρυνσής του ήταν η κίνησή του να γονατίσει κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, στον αγώνα των 49ers εναντίον των Green Bay Packers, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία κατά Αφροαμερικανών και τις φυλετικές και ταξικές διακρίσεις.

Ο πρώην συμπαίκτης του Κάπερνικ, Έρικ Ράιντ, εξήγησε τους λόγους της διαμαρτυρίας σε άρθρο γνώμης που έγραψε για τους New York Times, υπενθυμίζοντας ότι συζήτησαν πώς θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τους ως επαγγελματίες αθλητές για να «προκαλέσουν πιο ισχυρό και θετικό αντίκτυπο στο κίνημα κοινωνικής δικαιοσύνης», για να θίξουν πολλά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητά τους, συμπεριλαμβανομένης της συστημικής καταπίεσης ενάντια στους ανθρώπους του χρώματος, της αστυνομικής βιαιότητας και του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης».

Τελικά, αποφάσισαν να γονατίσουν επειδή «ήθελαν να κάνουν μια συμβολική χειρονομία και όχι να καθίσουν … κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου ως μια ειρηνική διαμαρτυρία. Επιλέξαμε να γονατίσουμε γιατί είναι μια χειρονομία με σεβασμό. Θυμάμαι ότι η στάση μας ήταν σαν μια σημαία που κυμάτιζε μεσίστια για να σημάνει μια τραγωδία».

Εν τω μεταξύ, ο Κάπερνικ έγινε στόχος ακόμη μεγαλύτερης κριτικής τον Σεπτέμβριο, όταν συνεργάστηκε με τη Nike για τη νέα της καμπάνια «Just Do It», την οποία ξεκίνησε στο Twitter με μια κοντινή φωτογραφία του προσώπου του και τις λέξεις «Πιστέψτε σε κάτι. Ακόμη και αν σημαίνει ότι θυσιάζετε τα πάντα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024