Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα ξέρει

Τώρα ξέρει

Ο Ζόραν Λάκοβιτς έμαθε τόσα, που πλέον τα βήματα είναι συγκεκριμένα. Το αφήγημα της «Εξυγίανσης» κατέρρευσε οριστικά. Μπρος στα μάτια του…

Τελικά καμία φορά τα… καλύτερα γκολ μπαίνουν σε άδειο καλεντάρι. παραμικρή αγωνιστική δράση. Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 24ώρα είναι μάλλον μιας πρώτης τάξεως απόδειξη για το οξύμωρο του πράγματος.

Μέσα σε μερικές ημέρες η UEFA στριμώχτηκε και μάλιστα αρκετά. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κάποιος κακοπροαίρετος πως έχασε οριστικά το «δεν ήξερα» άλλοθι.

Πλέον ξέρει και το… ξέρουμε. Είδε, άκουσε, έμαθε. Και αυτό δεν αλλάζει.

Ή αναγκαστικά θα παρέμβει λοιπόν δικαιολογώντας την «εποπτεία» της ή θα συνεχίσει τις δημόσιες σχέσεις δίνοντας -οριστικά πλέον- στον ρόλο της εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Ζόραν Λάκοβιτς πληροφορήθηκε ότι το δίδυμο Τριτσώνης-Κουκουλάκης όχι απλά δεν απομακρύνθηκε από την ΚΕΔ, αλλά ότι αυτή η παρέα υπό τον Μέλο Περέιρα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στην Ελλάδα για διακοπές και όχι ως εκπρόσωποι της διεθνούς ομοσπονδίας για την διαιτησία, επί της ουσίας τους συμβουλεύεται σταθερά για τους «ορισμούς» της Κυριακής.

Μέσω της υπόθεσης Κριστόφερσεν έμαθε ο άνθρωπος της UEFA ότι άμα λάχει ο Τριτσώνης μπορεί να ορίσει και… ξένους. Τα είπε μόνος του ο Δανός στην πατρίδα του. Βγήκαν για ψαράκι παραμονή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Μπορεί και να κέρασε ο Τριτσώνης. Ο μισθός του άλλωστε στην ΕΠΟ (που πολεμώντας την ανεργία έκανε τους υπαλλήλους της, τον τελευταίο χρόνο από εξήντα… εκατό), είναι ανώτερος του προέδρου της δημοκρατίας. Γιατί να μην κάνει το τραπέζι σε έναν καλό του φίλο, που ο ίδιος έφερε ως την Ελλάδα.

Έμαθε επίσης ο Ζόραν Λάκοβιτς, ότι καμιά φορά υπάλληλοι της ΕΠΟ που είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν για όλα τα σοβαρά θέματα, μπορεί να ξεχνάνε ή έστω να μην θέλουν να ενοχλήσουν. Δεν είπε άλλωστε και κάτι τόσο σοβαρό ο Αλέξης Κούγιας. Ιδιοκτήτης ομάδας Σούπερ Λιγκ, ονομάτισε τον Θωμά Μητρόπουλο μίλησε για παράγκα στην διαιτησία, ανέφερε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα δήλωσε μάλιστα στην ΕΡΤ που η Κυβέρνηση για να τη βάλει στο «παιχνίδι» έβγαλε από τον κρατικό κουμπαρά κάτι παραπάνω από 50 εκατ ευρώ.

Παράξενο που δεν σκέφτηκε κανείς να καλέσει τον ποινικολόγο στο Hilton.

Ο προσωπικός φίλος του Θόδωρου Θεοδωρίδη, Λάκοβιτς, είχε την ευκαιρία να γίνει αυτόπτης μάρτυρας και ενός «περιστατικού» στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Παρασκευής. Τον τρόπο που αντέδρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, όταν τον πλησίασε για να του μιλήσει ο Αλέξης Δέδες. Τέως της ΑΕΚ, νυν της ΕΠΟ. «Πάρε δρόμο από εδώ που έχεις τα μούτρα να μου απευθύνεις τον λόγο» ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί, ο άνθρωπος της UEFA κάτι θα κατάλαβε και για αυτό.

Για να μην το ταλαιπωρούμε λοιπόν αδίκως. Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στην Σούπερ Λιγκ, θα είναι γραμμένο σε λευκό χαρτί. Η UEFA αποφασίζει.

Το «αφήγημα» της Εξυγίανσης συνετρίβη οριστικά. Οι λύσεις στο πρόβλημα είναι συγκεκριμένες και εύκολες. Και κυρίως; Κανείς δεν μπορεί πια να λέει ότι δεν ξέρει…

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024