Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετάξτε τα στενά σακάκια σας!

Πετάξτε τα στενά σακάκια σας!

Το νέο trend θέλει μεγάλα νούμερα

Προφανώς το μέγεθος το μετράει και σε αυτήν την περίπτωση όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα!  Ερωτηματικό. Όταν πρόκειται για τη μόδα, ειδικά φέτος, η ρήση είναι ακριβής και αληθής! Με τα βλέμματα των γυναικών στραμμένα στις νέες τάσεις του Χειμώνα, τα υπερμεγέθη σακάκια δεν είναι μόνο βολικά, αλλά απαραίτητα στην φετινή γκαρνταρόμπα. Γραμμές δανεισμένες από ανδρικά ενδύματα, με μεγάλου μεγέθους σιλουέτες, γραμμές και σχέδια της δεκαετίας του ’80 και μεγάλα θαρραλέα παλτά, μπουφάν και σακάκια. Ο κύκλος της μόδας σταματάει εδώ!

Ενώ η επιστροφή της μόδας της δεκαετίας του ’90 μπορεί να εξακολουθεί να είναι ισχυρή, υπήρξε ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της δεκαετίας του ’80 στο μείγμα αυτή τη σεζόν. Ναι, το power blazer ξαναγυρνά. Με τολμηρές βάτες ξαναγυρνάμε 30 χρόνια πίσω και κάνουμε επιδρομή στη  ντουλάπα των γονιών μας.

Για να το κάνετε δικό σας, φροντίστε να επιλέξετε ένα καρό σακάκι με μία υπερμεγέθη σιλουέτα. Μπορείτε ακόμα να δανειστείτε ένα μπλουζάκι από τα αγόρια αν χρειαστεί! Στη συνέχεια, φορέστε το στενό σας τζιν ή φούστα και τα τακούνια.

Εδώ είναι το θέμα των blazers: Δεν πρέπει πάντα να είναι αυστηρό και να ταιριάζει μόνο με παντελόνια, ούτε πρέπει να φοριούνται αυστηρά στο γραφείο! Τελικό συμπέρασμα; Τα υπερμεγέθη blazers είναι τόσο αναμφισβήτητα κομψά, οι βασίλισσες του street style συμφωνούν, εσείς;

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024