Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος ήταν ο πιο σπουδαίος ρόλος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ποιος ήταν ο πιο σπουδαίος ρόλος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Δίπλα στην Αντιγόνη Βαλάκου

Τα χαμένα όνειρα δύο νέων ανθρώπων, παρακολουθεί η ομώνυμη ταινία των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, η οποία βασίστηκε στο θεατρικό έργο «Η Μεγάλη παρένθεσις».

Ο τίτλος της ταινίας άλλαξε στην πορεία των γυρισμάτων και παρόλο που η ταινία δεν είχε την επιτυχία που αναμενόταν (έκοψε 61.469 εισιτήρια στην πρώτη προβολή) έμεινε στην ιστορία για την εξαιρετική ερμηνεία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το κοινό είχε συνδυάσει τον ηθοποιό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το ταίρι του στη ζωή και στο σινεμά, ωστόσο ο απαιτητικός ρόλος στα «Χαμένα όνειρα» είναι αυτός που εντυπωσίασε περισσότερο από τις ερμηνείες του στις εμπορικές κωμωδίες.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μαζί με την Αντιγόνη Βαλάκου είναι οι δύο νέοι των οποίων τη ζωή παρακολουθούμε. Και οι δύο εργάζονται προσωρινά –όπως δηλώνουν- σε μια επιχείρηση που εμπορεύεται κουβαρίστρες.

Ο καθένας ονειρεύεται για τον εαυτό του μια καλύτερη δουλειά και έναν επιτυχημένο γάμο. Όταν όμως η επιτυχία δεν έρχεται και οι μνηστήρες εξαφανίζονται, το μοναδικό στοιχείο μονιμότητας στη ζωή τους είναι η επιχείρηση και αυτό που σημαίνουν ο ένας για τον άλλον.

Στο τέλος της ταινίας τους βλέπουμε με άσπρα μαλλιά και πλήρως απογοητευμένους από τις εκπλήξεις που τους επιφύλαξε η ζωή. Το μόνο που έχουν είναι ο ένας τον άλλον.

Στην ταινία εκτός από τις εξαιρετικές ερμηνείες αίσθηση προκαλεί και η υπέροχη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, η οποία κορυφώνεται στις δραματικές σκηνές.

Στα «Χαμένα όνειρα» εμφανίζονται ακόμα οι Θανάσης Βέγγος, Νίκη Λινάρδου, Γιώργος Λευτεριώτης, Μαργαρίτα Αθανασίου, Γιώργος Δαμασιώτης, Αθηνά Μιχαηλίδου, Λαυρέντης Διανέλλος, Τζόλυ Γαρμπή, Θάνος Μιστρογιάννης, Γιώργος Βελέντζας, Ι. Δαβουρλής, Ηλίας Σγουρόπουλος και Γιώργος Δάνης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024