Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσεις από την περσινή χρονιά που ήρθαν για να μείνουν

Τάσεις από την περσινή χρονιά που ήρθαν για να μείνουν

Τι κρατάμε φέτος από την περσινή μας γκαρνταρόμπα;  

Φέτος, είδαμε πολλές εξαιρετικές και φρέσκες εμφανίσεις στις πασαρέλες, στους δρόμους και στις βιτρίνες. Μινιμαλιστικά σύνολα συνδυάζονται με μαξιμαλιστικά αξεσουάρ και το αποτέλεσμα είναι λαμπερά σύνολα από το πρωί. Τι κρατάμε όμως από τις περσινές μας αγορές ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ποιες τάσεις θα μας συντροφεύουν και φέτος;

Το απόλυτο κόκκινο

Ίσως να ήταν το απόλυτο χρώμα του περσινού χειμώνα και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Το κόκκινο σας σακάκι  θα συνδυαστεί όμορφα φέτος με φούστες κάτω από το γόνατο ή το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι. Το κόκκινο σε όλα τα ρούχα είναι θεσμός και φέτος, για αυτό χρησιμοποιήστε το παντού και φορέστε το με πάθος!

Statement σκουλαρίκια

Πάντα τα αξεσουάρ δίνουν εκείνον τον μοναδικό τόνο στην κάθε εμφάνιση. Κιτς πολυέλαιοι, μεγάλες πέτρες και αστραφτερά σχήματα έχουν θέση στην μπιζουτίερα και τα αυτιά κάθε καλοντυμένης γυναίκας, ήδη από πέρυσι. Φέτος τα νέα είναι ενθαρρυντικά! Δεν πετάτε τίποτα! Από το πρωί μέχρι το βράδυ τα εκκεντρικά σκουλαρίκια είναι το απόλυτο must. Μην ξεχνάτε: όσο πιο έντονα, τόσο καλύτερα.

Τσαντάκια ζώνες

Θυμάστε πως πέρυσι τον χειμώνα καμία δεν κρατούσε τσάντα; Ασφαλώς! Γιατί όλες την είχαν περασμένη στην μέση. Λόγω πρακτικότητας και μοναδικότητας τα τσαντάκια αυτά «ξεγλίστρησαν» από τα 90s και «τρύπωσαν» στο 2017 με μεγάλη ευκολία. Με φόρμες και κοστούμια, πάνω από το παλτό ή και χιαστί, αυτή η τάση θα σας συντροφεύει και φέτος τον χειμώνα.

Flower Power

Το αγαπημένο trend της δεκαετίας του 60 και του Χειμώνα του 2017 «δίνει καρπούς» και φέτος. Αφού αναλύσαμε ήδη ποιοι είναι οι τρόποι να φορέσει κανείς φλοράλ με επιτυχία εδώ, σας πληροφορούμε πως θα πρέπει να ανακαλέσετε την γνώση σας και να την εφαρμόσετε και αυτήν την σεζόν. Αυτός ο Χειμώνας θα είναι «λουλουδάτος»!

Λάμψη με παγιέτες

Αυτές οι παγιέτες από πέρυσι μετέτρεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων σε ένα ατελείωτο glam disco party. Το 2018, αναμφισβήτητα θα δούμε περισσότερα από αυτά τα επαναληπτικά κομμάτια να λάμπουν στους δρόμους . Απλά φορέστε ένα sequined σχέδιο με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, ένα παλτό σε βασικό χρώμα και casual αθλητικά παπούτσια στα πόδια σας. Τόσο εύκολο!

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024