Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επανασυνδέονται οι Westlife, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους

Επανασυνδέονται οι Westlife, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους

Τέσσερα από τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος ξανά μαζί

Το ιρλανδικό pop boy band Westlife επιστρέφει με νέα μουσική και περιοδεία, έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Την επανασύνδεσή τους ανακοίνωσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter με ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται τα τέσσερα από τα πέντε αρχικά μέλη του συγκροτήματος.

Οι Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily και Shane Filan στο βίντεο λένε: «Γεια σας, είμαστε οι Westlife» και «Θα σας δούμε σύντομα».

Ο Brian McFadden, το πέμπτο μέλος του γκρουπ, δεν εμφανίστηκε στο βίντεο. Ο McFadden αποχώρησε το 2004, αρκετά χρόνια πριν τη διάλυση των Westlife. Από τότε, οι θαυμάστριες ελπίζουν για την επιστροφή του, αλλά από το βίντεο δεν φαίνεται πιθανό να συμμετάσχει στην επανένωση.

Φυσικά το #WestlifeReunion έγινε δημοφιλές θέμα στο Twitter σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση του ιρλανδικού συγκροτήματος και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για επετειακή περιοδεία ή αν η μπάντα θα μείνει ενωμένη στη συνέχεια.


Οι Westlife πούλησαν πάνω από 45 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως στην 14ετή καριέρα τους. Κυκλοφόρησαν 10 studio album επτά από τα οποία έφτασαν στο νούμερο 1 σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μπάντα αρχικά διαλύθηκε το 2012 μετά από κάποιες διαφωνίες με την δισκογραφική τους εταιρεία Syco, η οποία ιδρύθηκε από τον γνωστό Βρετανό τηλεοπτικό και μουσικό παραγωγό, Σάιμον Κάουελ. Μετά από μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια περιοδεία χώρισαν και συνέχισαν σόλο καριέρες ραγίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστριών παγκοσμίως.

Οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι οι Westlife έχουν υπογράψει συμφωνία με την Universal και ότι βρίσκονται ήδη στο studio για ηχογράφηση.

Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει με συναυλία στο Croke Park Stadium του Δουβλίνου το στάδιο στο οποίο έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση, το 2012.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024