Εκείνη ήταν η γόησσα του κινηματογράφου, εκείνος ήταν ο γόης των γηπέδων. Η 20χρονη τότε Μάρθα Καραγιάννη και ο 23χρονος Μίμης Στεφανάκος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μια Δευτέρα του Οκτωβρίου του 1960. Ο γάμος τους προβλήθηκε από τα Μέσα της εποχής ως η ευτυχής κατάληξη ενός παθιασμένου έρωτα.

Η Μάρθα Καραγιάννη πρωταγωνιστούσε σε κινηματογραφικές ταινίες, ενώ ο Μίμης Στεφανάκος ήταν ο άσος του Ολυμπιακού. Δύο νέοι ερωτευμένοι, επιτυχημένοι, ταιριαστοί.

Η κοινή ζωή τους όμως έμελλε να τελειώσει άδοξα. Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ένα χαρμόσυνο γεγονός, που θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, είχε τραγική κατάληξη. Η Μάρθα Καραγιάννη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα μωρό, που όμως έζησε μόνο για τρεις ημέρες…

Η ηθοποιός τότε θέλησε να αποτραβηχτεί και να μείνει μόνη της. Κάπως έτσι ήρθε και το τέλος του γάμου τους. Δεν ήταν οι πειρασμοί που τους περιτριγύριζαν, δεν ήταν οι επιτυχίες που κυνηγούσαν, όπως πολλοί υπέθεταν.

Η Μάρθα Καραγιάννη μετά από αυτό το τραγικό συμβάν δεν προσπάθησε να ξαναγίνει μητέρα. Ο φόβος μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο την ακολουθούσε, μέχρι που η ιδέα για ένα παιδί κατέληξε να φαντάζει μακρινή.