Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βοσκόπουλος τραγουδάει ξανά στο «Μαριχουάνα Stop»

Ο Βοσκόπουλος τραγουδάει ξανά στο «Μαριχουάνα Stop»

Στα γυρίσματα της ταινίας δημιουργήθηκε και το φλογερό ειδύλλιο μεταξύ της Ζωής Λάσκαρη και του Τόλη Βοσκόπουλου

Η τάση να μεταφέρονται στο θέατρο ταινίες που άφησαν εποχή στον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο συνεχίζεται και φέτος. Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της δεκαετίας του ’70, το «Μαριχουάνα Stop» ζωντανεύει ξανά στη σκηνή του Gazi Theater με ένα ταλαντούχο καστ και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ένας 30μελή θίασος και ζωντανή ορχήστρα θα παρουσιάσουν το αγαπημένο μιούζικαλ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ταινία η Ζωή Λάσκαρη κάνει το ντεμπούτο της σκηνή και γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η συμμετοχή του Τόλη Βοσκόπουλου στο εγχείρημα, 47 χρόνια μετά την εμφάνιση του και την ερμηνεία των κλασικών τραγουδιών της ταινίας. «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», «Δεν με νοιάζει» και οι υπόλοιπες αξέχαστες επιτυχίες της ταινίας θα ακουστούν ξανά από τα χείλη του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο ίδιος ο Βοσκόπουλος φανερά ενθουσιασμένος ανέβασε στα social media βίντεο με πλάνα από τις πρόβες της παράστασης στα οποία τραγουδάει τα υπέροχα τραγούδια σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γυρίσματα της ταινίας δημιουργήθηκε και το φλογερό ειδύλλιο μεταξύ της Ζωής Λάσκαρη και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Υπόθεση

Το παλιό αρχοντικό στην Πλάκα, που κληρονομούν τρία ξαδέρφια, γίνεται η πέτρα του σκανδάλου, αφού ο καθένας σκέπτεται να το αξιοποιήσει διαφορετικά. Ο Αχιλλέας θέλει να το κάνει νυχτερινό κέντρο, όπου θα παρουσιάζει το χορευτικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ιπποκράτης ζει σ’ αυτό και νοικιάζει το υπόγειο στην κοπέλα που αγαπά, τη Δέσποινα. Τα πράγματα περιπλέκονται με την άφιξη από το εξωτερικό της τρίτης κληρονόμου, της Καίτης, η οποία θα τους ξεσηκώσει τα μυαλά, αλλά θα αλλάξει τακτική όταν ερωτευτεί τον Γιώργο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024