Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αγόρι μου είναι τούμπανο

Το αγόρι μου είναι τούμπανο

Αλλά μου τα έχει κάνει τούμπανο με το γυμναστήριο

Το βλέπω στα μάτια του όταν αλλάζω ρούχα μπροστά του και οι βολβοί του κινούνται σαν του χασάπη όταν κόβει τις μπριζόλες. Όταν κάθομαι και προκύπτει μία δίπλα στην κοιλιά μου και το μάτι του είναι πιο αυστηρό κι από καθηγητή Θεολογίας στο Γυμνάσιο. Όταν ανοίγω το στόμα να φάω ένα ντόνατ φουλ στο λάδι και πραλίνα να στάζει κι εκείνος θέλει να μου χτυπήσει το χέρι για να πέσει το ντόνατ στο πάτωμα.

Ένας Γολγοθάς που έχουν ζήσει αρκετές γυναίκες (και άντρες λογικά, γιατί και οι γυμνάστριες έχουν ερωτική ζωή). Εσένα σου αρέσει το φαγητό βρε αδερφέ και στο σχολείο ήσουν αυτός ο λουκουμάς που κανείς δεν διάλεγε στο μπάσκετ κι έτρωγε κάπου κρυμμένη κρουασάν μην την δει κανείς. Και σου στειλε η μοίρα τον Φαίδωνα το σφίχτη που το πρωί, πριν ξημερώσει ο Θεός τη μέρα του, πέφτει στο πάτωμα για ένα σετάκι πους απς και πάει με βάδην για κατούρημα. Κι εσύ είσαι ακόμα ανάσκελα και σκέφτεσαι αν υπάρχει κρουασάν βουτύρου κάπου στο σπίτι.

Ναι ναι, ξέρω, τα περισσότερα κορίτσια θέλουν να βλέπουν κοιλιακούς και αγόρια πάνω στα οποία μπορείς να τρίψεις γραβιέρα. Αφενός, δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι, αφετέρου οι κοιλιακοί δεν ισούνται με κουραστική συμπεριφορά ή με ατελείωτη εμμονή με το γυμναστήριο. Θέλεις αγόρι μου να περνάς μισή μέρα στο ελλειπτικό (που ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει τι σημαίνει); Θέλεις να έχεις κορμί τρίλιζα και να το λαδώνεις το καλοκαίρι στην παραλία; Εμείς τι φταίμε που δεν μας ενδιαφέρει και έχουμε αποδεχθεί την κυτταρίτιδα, τα ψωμάκια στα γοφά και τα χαλαρά μας μπράτσα; Το δρόμο της αρετής θα τον ακολουθήσουμε αν το θέλουμε εμείς, όχι επειδή μας τσιμπάς τα πιασίματα της αγάπης και καλά χαριτωμένα.

Και από κάποιο σημείο και πέρα, η πολλή ενασχόληση με το γυμναστήριο μας βάζει ψύλλους στα αυτιά. Είναι όντως gym freak και θέλει να έχει αγαλματένιο κορμί; Μήπως τα χει μπλέξει με τη γυμνάστρια και περνάει στιγμές ηδονής εκεί όσο εμείς φτιάχνουμε γιουβαρλάκια αυγολέμονο; Ή μήπως στο γυμναστήριο κάνει στενή παρέα με τους συναθλητές του κι εσύ κοιμάσαι του καλού καιρού; Το χειρότερο βέβαια, αν με ρωτάς, είναι το να πρέπει να τρως ανάλατο κοτόπουλο και να τον παρακολουθείς να πίνει μία πρωτεΐνη. Αλλά αν εσύ την βρίσκεις έτσι, ποια είμαι εγώ να κρίνω; Αλλά οι επιλογές σου είναι δύο. Είτε να τον συνοδεύσεις σε αυτήν τη δύσκολη ζωή και να γίνει το ταίρι του στις γυμναστικές επιδείξεις ή να του κόψεις τον αέρα και να του πεις ‘καληνύχτα και καλή τύχη. Εγώ έτσι είμαι’.

Δεν πιστεύω να τρως στα κρυφά. Να το παίζεις μπροστά του Ελένη Πετρουλάκη ‘ εγώ απόψε θα φάω λίγο λιναρόσπορο’ αλλά όταν φεύγει να ανοίγεις το ψυγείο και να γίνεται μέσα το Κούγκι. Δεν ντρεπόμαστε γι αυτό που είμαστε. Άσε που κι αυτός στις μπριτζόλες και στα παγωτά θέλει να την πέσει, αλλά τον κρατάει πίσω ο καλοκαιρινός στόχος με 17 κοιλιακούς, αρκετό λάδι μαυρίσματος, ο σταυρός του και ένα στενό μαγιό.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024