Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η παρέλαση των σταρ στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Η παρέλαση των σταρ στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Ήταν όλοι εκεί

Αν αναρωτιέστε ποια πασαρέλα συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα και τους περισσότερους celebrities μόλις σε μία μέρα, η απάντηση είναι εύκολη. Η κολεξιόν για την Άνοιξη του 2019 των Dolce & Gabbana ήταν κάτι περισσότερο από μαγική.   Ποτέ δεν έκαναν εκπτώσεις, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana  εξέπληξαν τους καλεσμένους τους με τις δημιουργίες και το all star cast που περπάτησε πάνω στην πασαρέλα.

Ξεκινώντας την κούρσα των εικονικών προσωπικοτήτων του Ιταλικού στερεώματος , που οδήγησε η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία άνοιξε τη συλλογή σε ένα slinky polka-dot εφαρμοστό φόρεμα ακολουθούμενη από μια ορδή supermodels. Η Έβα Χερτζίγκοβα ακολούθησε, φορώντας μια από τις πιο εξτράβαγκαντ δημιουργίες της βραδιάς και έκλεψε τα βλέμματα , άλλωστε ποιος λέει ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του σόου για τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες;

Η πρώην πρώτη κυρία Κάρλα Μπρούνι ξεχώρισε μέσα στο χρυσό μπροκάρ και ξανασυναντήθηκε με την παλιά γνώριμη Έλενα Κρίστενσεν φέρνοντας μια νοσταλγία για την δεκαετία των 90’ς. Η Ιζαμπέλλα Ροσσελινί επέστρεψε στις πασαρέλες με την κομψή οικογένειά της σύσσωμη: ο γιος της Ρόμπερτ, η κόρη της Ελέτρα και το ολοκαίνουργιο μέλος της οικογένειας ο εγγονός της Ρόνιν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας δίπλα στην σταρ γιαγιά του.

Αντί απλά να ταιριάξουν τα ρούχα μεταξύ τους και χλιαρές πόζες, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να παρουσιάσουν κάθε γυναίκα ως ξεχωριστή προσωπικότητα. Με ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, μεγεθών και τύπων σώματος που παρουσιάστηκαν, το σόου ξεπέρασε την μόδα με τα κοινωνικά μέσα και την millennial ατμόσφαιρα που καθόρισε τα προηγούμενα cast.

Η ομορφιά της 70άχρονης Maye Musk που περπάτησε δίπλα στο φρέσκο ​​πρόσωπο Tess McMillan ήταν ένα πολύ δυνατό στιγμιότυπο, ενώ ο pop star Ώστιν Μαχόνε μοιράστηκε τη σκηνή με την Κάρεν Έλοσον και την καυτή Βραζιλιάνα Μπρούνα Μαρκεζίν  για μια συλλογή που πραγματικά χωρίς αποκλεισμούς.

Φυσικά, υπήρξαν και ορισμένες εκπλήξεις! Από την παρουσία διεθνών μουσικών όπως η Τζέσικα Τζούνγκ, που είναι πασίγνωστη στην Ασία και την Αμερική και η ηθοποιός της Ταϊλάνδης και style icon Νταβίκα Χόουρν, οι οποίες και οι δύο πραγματοποίησαν τους πρώτους «περιπάτους» τους για την ιταλική  μάρκα. Δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο DNA για τον οίκο, όπου όλοι είναι προσκεκλημένοι στην γιορτή της μόδας, οι Dolce & Gabbana και ο σκηνοθέτης του casting τους, Ντέσιο Σάντος, έχουν κάνει τη συλλογή τους πολύ δυνατή για να μπορέσει κανείς να την ξεπεράσει.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024