Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία Γκόραν Μπρέγκοβιτς στη Λάρισα την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Συναυλία Γκόραν Μπρέγκοβιτς στη Λάρισα την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Η συναυλία θα δοθεί στο χώρο απέναντι από τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας, κατά τη διάρκεια της έναρξης του ετήσιου Παζαριού που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων

Μεγάλη συναυλία με το δημοφιλή συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της έναρξης του ετήσιου Παζαριού που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων. Η συναυλία θα δοθεί στο χώρο απέναντι από τη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα προεόρτια για τη μεγάλη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, όταν τα μέλη της μπάντας των χάλκινων οργάνων του Μάρκο Μάρκοβιτς θα συναντηθούν στην Κεντρική Πλατεία με εκατοντάδες χορευτές, μέλη χορευτικών συλλόγων της Λάρισας.

Όλοι μαζί, και υπό τους ήχους της φημισμένης μπάντας, θα περιδιαβούν στο κέντρο της πόλης, για να καταλήξουν το μεσημέρι στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα δώσει στη Λάρισα μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό στις αξεπέραστες κινηματογραφικές του μουσικές. Από τη «Βασίλισσα Μαργκό» μέχρι τις τρεις αξέχαστες συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα, «Ο Καιρός των Τσιγγάνων», «Arizona Dream» και «Underground».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024