Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στις πλούσιες κυρίες του Μιλάνου

Ένας λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στις πλούσιες κυρίες του Μιλάνου

Mamma Mia!

Αν βαρεθήκατε τις νεαρές influencers από κάθε γωνιά του πλανήτη, που προτείνουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας με δήθεν αυθόρμητες πόζες (που παίρνουν περίπου μισή ώρα για να βρουν την τέλεια γωνία) τότε υπάρχει ένας λογαριασμός στο Instagram μόνο για εσάς.

Οι αληθινές «δασκάλες» του στιλ, πριν την Chiara Ferragni και την Olivia Palermo, είναι οι εκθαμβωτικές κυρίες που κυκλοφορούν στους δρόμους του Μιλάνο.  Με πάνω από 128.000 ακόλουθους, η σελίδα Schiuraglam, η οποία μετράει δύο χρόνια ψηφιακής ζωής, έχει αποκτήσει τελευταία αναγνωρισιμότητα για το αυθεντικό της στιλ και την πρωτοτυπία του.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την δημιουργία αυτού του αυθεντικού εγχειρήματος δεν είναι γνωστός στην βιομηχανία της μόδας, ούτε φωτογράφος, ούτε στιλίστας αλλά φοιτητής οδοντιατρικής! Ο Angelo, όπως είναι το όνομα του, δήλωσε στην Vogue πως « Δεν σκεφτόμουν κάτι συγκεκριμένο όταν το ξεκίνησα όλο αυτό, απλά ερωτεύτηκα αυτές τις γυναίκες – πρότυπο στο Μιλάνο».

Το πρόσωπο μυστήριο πίσω από όλο αυτό δεν επιθυμεί να γίνει γνωστός καθώς πιστεύει πως « Kανείς δεν ξέρει την πραγματική μου ταυτότητα εκτός από μερικές γυναίκες που φωτογραφίζω και θα ήθελα πολύ να παραμείνω έτσι .Δεν ξεκίνησα αυτήν την σελίδα για να γίνω διάσημος. Θέλω να επικεντρωθεί ο λογαριασμός στις γυναίκες, όχι σε μένα.».

Αρχικά τον ιντρίγκαρε η εικόνα αυτών των δυναμικών και ισχυρών γυναικών σε αντίθεση με τις γυναίκες που κυκλοφορούν συνήθως έξω ή στην γενέτειρα του. «Συνήθιζα να φωτογραφίζω δύο γυναίκες κάθε φορά και να λέω στους φίλους μου πως θα ήθελα να είμαστε εμείς αυτές, επειδή είναι όμορφες και η ζωή τους είναι τόσο ευκολότερη από τη δική μας! Πηγαίνουν στα μπακάλικα, ντυμένες με Gucci ή Prada και εμείς πηγαίνουμε στο πανεπιστήμιο! ». Ο ίδιος βέβαια επιμένει πως δεν τον αφορούν οι μάρκες των ρούχων τους αλλά η ευγενική συμπεριφορά τους, το μεγαλειώδες ύφος τους, το θηλυκό βάδισμα τους.

«Δεν μπορώ πραγματικά να το περιγράψω, η ομορφιά είναι ομορφιά», λέει. «Και για να της φωτογραφίσω πρέπει να φορούν κάτι που θα φορούσα εγώ εάν ήμουν γυναίκα».

Όταν η Ιταλίδα fashionista και σύμβουλος μόδας, Gilda Ambrosio, ανακάλυψε το λογαριασμό, οι οπαδοί του αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο.«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έχει αυτή την επιτυχία», παραδέχθηκε ο Angelo. «Δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι σε αυτές τις γυναίκες».

Τα νέα του σχέδια περιλαμβάνουν: νέες περιπέτειες, νέες ηλικίες και ίσως μια φωτογράφηση για την Vogue. «Το ξέρω κάνω μεγάλα όνειρα», παραδέχεται. Εμείς πάντως χειροκροτούμε ήδη και αναμένουμε!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024