Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έστειλε μήνυμα σε 246 γυναίκες για να βρει... τον έρωτα της ζωής του

Έστειλε μήνυμα σε 246 γυναίκες για να βρει… τον έρωτα της ζωής του

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, αναρωτηθείτε: Τι θα κάνατε εσείς για να βρείτε το κορίτσι που γνωρίσατε το προηγούμενο βράδυ, όμως (κατά λάθος;) το τηλέφωνο που σας έδωσε δεν «δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή»;

Ω, έρωτα. Αχ ω έρωτα!

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, αναρωτηθείτε: Τι θα κάνατε εσείς για να βρείτε το κορίτσι που γνωρίσατε το προηγούμενο βράδυ, όμως (κατά λάθος;) το τηλέφωνο που σας έδωσε «δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή»;

Ας δούμε πρώτα τα δεδομένα: Ήξερε μόνο το μικρό της όνομα (Νικόλ). Αυτό. Μόνο.

Αποφάσισε λοιπόν να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που είχε διαθέσιμα και να βρει την κοπέλα!

Έτσι, καναδός φοιτητής έστειλε μήνυμα και στις… 246 Νικόλ του Πανεπιστημίου του Κάλγκαρι, με δύο… απροσδόκητες καταλήξεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Κάρλος Ζετίνα, φοιτητής στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Αλμπέρτα, γνώρισε τη Νικόλ Τούτενελ το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου. Καθώς δεν γνώριζε το επώνυμό της, έστειλε ένα e-mail σε όλες τις Νικόλ, με τον τίτλο «Σε συνάντησα χθες το βράδυ και μου έδωσες λάθος τηλέφωνο».

Απροσδόκητη εξέλιξη Νο.1: Εκείνες κατέληξαν να γίνουν φίλες!

«Πλέον έχουμε ένα δίκτυο από Νικόλ», αφηγήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Νικόλ Μαναόγκ, φοιτήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας.

Όσον αφορά τη Νικόλ που μας ενδιαφέρει, για κακή του τύχη, είναι Ολλανδή και βρίσκεται στον Καναδά στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανταλλαγής. Για τον λόγο αυτό, δεν διαθέτει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι. Οι άλλες Νικόλ όμως άρχισαν σχεδόν αμέσως να ανταλλάζουν μεταξύ τους εκατοντάδες μηνύματα. Κι αφού συνέχισαν την κουβέντα, χωρίς τον Κάρλος, σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισαν τελικά να συναντηθούν μεταξύ τους.

«Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook για όλες μας (τις Νικόλ) και μιλούσαμε. Είναι ωραίο που η τεχνολογία μας επέτρεψε να γνωριστούμε», είπε η Νικόλ Ρατγκέμπερ, φοιτήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών.

Ήδη από το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, πολλές Νικόλ συναντήθηκαν σε μπαρ κοντά στο πανεπιστήμιο, στη συνοικία Κένσινγκτον του Κάλγκαρι. Παρούσες, όχι μόνο φοιτήτριες, αλλά και καθηγήτριες και υπάλληλοι του πανεπιστημίου. «Όταν έστειλε το μήνυμα ο Κάρλος, δεν έκανε καμία διάκριση, επομένως το έλαβαν όλες», εξήγησε η Νικόλ Ντιγκρέ, μια από τις φοιτήτριες που δημιούργησαν τη σελίδα «Η χθεσινοβραδινή Νικόλ».

Απροσδόκητη εξέλιξη Νο.2: Το Happy End! Η «πραγματική Νικόλ», όπως την αποκαλούν πλέον, πληροφορήθηκε τελικά τι συνέβαινε από μια φίλη της, το βράδυ της Παρασκευής.

Επικοινώνησε με τον Κάρλος και κανόνισαν να πιουν έναν καφέ μαζί αυτήν την εβδομάδα.

Τώρα το σημαντικό ερώτημα είναι άλλο: Τι συνέβη με το τηλέφωνο που έδωσε η «πραγματική Νικόλ» εκείνο το βράδυ; Ήταν ένα αθώο λάθος ή ήθελε απλά να αποφύγει τον Κάρλος;

Πιθανώς να μην μάθουμε ποτέ. Ούτε ο Κάρλος…

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024