Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα είδη των καλοκαιρινών χωρισμών

Τα είδη των καλοκαιρινών χωρισμών

Και πώς να αποφύγετε τους ανθρώπους που έχουν γίνει μάστιγα

Εντάξει, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε ο ένας από τον άλλον και να μην παραδεχόμαστε ότι όλα είναι πιο σέξι το καλοκαίρι. Μαυρισμένες επιδερμίδες, αλάτι στα μαλλιά, κοραλλί σε άντρες και γυναίκες (ακόμα κι αν δεν τους ταιριάζει) και περισσότερο αλκοόλ (εκτός αν είσαι ήδη αλκοολικός). Αν λοιπόν το καλοκαίρι σε βρίσκει δεσμευμένο, είναι λογικό να σε πιάνουν οι ζέστες και να θες να λύσεις τα δεσμά. ΟΧΙ δεν είναι φυσιολογικό. Αν είναι να απομακρυνόμαστε κάθε φορά που σκάει μύτη ένα τζιτζίκι και να βρίσκουμε αφορμή κάθε φορά που βλέπουμε έναν εκτεθειμένο κοιλιακό, μήπως δεν είμαστε για σχέση και απλά κοροϊδευόμαστε;

Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε (ναι, είμαστε) αλλά για να εντοπίσουμε τα είδη των χωρισμών ανάλογα με τη φάση του καλοκαιριού και το γέμισμα του φεγγαριού, ας επικεντρωθούμε σε αυτό ώστε να τους αποφύγεις. Το επόμενο καλοκαίρι.

  1. Χωρισμός στην αρχή καλοκαιριού, μπορεί και τέλος Μαΐου αν το θράσος είναι δυσθεώρητο. Κάποιος ξεκίνησε γυμναστήριο το χειμώνα, σωστά; Κάποιος ήταν χοντρούλης και τώρα πια δεν είναι και νομίζει ότι πρέπει να αναπληρώσει για το χαμένο χρόνο και να βγαίνει κάθε βράδυ με 3 τουλάχιστον, σαν να έχει χαρέμι. Ξέρει ότι θα κάνει τεράστια βλακεία, αλλά την ξεστομίζει όπως και να έχει. Συνήθως το κάνουν οι μικρές ηλικίες, αλλά και οι πνευματικά μικρές ηλικίες που νομίζουν ότι υπάρχει υπερπληθώρα φυσιολογικών ανθρώπων εκεί έξω και θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία να νιώσουν αντικείμενο λατρείας και θαυμασμού. Τους λυπόμαστε; Φυσικά.
  2. Χωρισμός στα μισά. Μπορεί να είναι πριν τις διακοπές του ζευγαριού, αλλά μπορεί να είναι και κατά τη διάρκεια, όταν αντιλαμβάνεσαι με ποιον άνθρωπο πήγες και έμπλεξες. Σίγουρα με κάποιον που κάνει διακοπές αρχές Ιουλίου (γιατί;;). Σκέφτεσαι ότι αρκετά έμεινες με έναν άνθρωπο το καλοκαίρι και υπάρχουν τόσα ψάρια εκεί έξω που περιμένουν το δίχτυ σου. Άσε που θα πας διακοπές και με τα παιδιά και θα νιώθεις τη σκλαβιά της σχέσης σαν γκρίζο σύννεφο από πάνω σου. Ώρα να απελευθερωθείς και να επιτρέψεις και σε άλλους να δουν τη γοητεία σου (την ποια;)
  3. Στο τέλος. Αρκετά έκανες υπομονή. Έτρεξες να της πάρεις παυσίπονο όταν είχε περίοδο, πήγες τριήμερο μαζί της, δεν έκανες σεξ με τις χιλιάδες ευκαιρίες που σου παρουσιάστηκαν και ήσουν βράχος ηθικής. Αλλά το φθινόπωρο σημαίνει νέα αρχή (βασικά σημαίνει μείωση φρούτων και λαχανικών) και πρέπει να δεις τη ζωή σου σαν ναυτικός. Σε άλλα λιμάνια με ένα ελαφρύ πουλοβεράκι. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου κάτσει ούτε θηλυκή μύγα στο χέρι και θα κλαις μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν είσαι πολύ τυχερός, μπορεί η κοπέλα να σε δεχτεί πίσω γιατί μάλλον διαθέτει γαϊδουρινή υπομονή. Το πιθανότερο είναι ότι θα γνωρίσεις μία κοπέλα/αγόρι που θα είναι 15 φορές χειρότερος/η από την τελευταία σχέση και θα αναρωτιέσαι πώς βρέθηκες σε αυτήν την κατάσταση και γιατί κάποιος δεν σε ενημέρωσε για το τι θα συναντήσεις.

Πώς θα αποφύγεις τους ‘χωρίζω το καλοκαίρι’. Δεν υπάρχει τρόπος. Οι άνθρωποι είναι μονοκύτταροι οργανισμοί.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024