Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Όσλο

Οι καλύτερες εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Όσλο

H OSLO RUNWAY (η Νορβηγική Εβδομάδα Μόδας) είναι μια νορβηγική εκδήλωση μόδας, που ιδρύθηκε το 2015, όπου οι τοπικοί οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές προβάλλουν τις επερχόμενες συλλογές τους στον Τύπο, τους αγοραστές και τους influencers. Κάθε χειμώνα και τέλη του καλοκαιριού, η OSLO RUNWAY φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση μόδας της Νορβηγίας στο Όσλο, παρουσιάζοντας […]

H OSLO RUNWAY (η Νορβηγική Εβδομάδα Μόδας) είναι μια νορβηγική εκδήλωση μόδας, που ιδρύθηκε το 2015, όπου οι τοπικοί οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές προβάλλουν τις επερχόμενες συλλογές τους στον Τύπο, τους αγοραστές και τους influencers. Κάθε χειμώνα και τέλη του καλοκαιριού, η OSLO RUNWAY φιλοξενεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση μόδας της Νορβηγίας στο Όσλο, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία της Νορβηγίας και δίνουν στην μόδα μια γεύση από Σκανδιναβία.

Το Oslo Runway σχεδιάστηκε από την PR PR, μια εταιρία δημοσίων σχέσεων με έδρα το Όσλο για τη μόδα και την ομορφιά, με την ιδέα να δημιουργηθεί μια νέα, σημαντική εκδήλωση μόδας στο Όσλο για να αναδείξει τη νορβηγική μόδα και σχεδίαση. Κάθε OSLRW έχει δει αυξημένο ενδιαφέρον από τα εμπορικά σήματα και τους αγοραστές καθώς και από το κοινό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Την άνοιξη του 2018 το Runway κέρδισε έδαφος, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Norwegian Fashion Hub και Varner ως νέους συνιδιοκτήτες, καθώς και την ίδρυση ενός νέου συμβουλίου με επικεφαλής τον Sandro Parmeggiani.

Οι μοδάτες «Βαλκυρίες» βγήκαν στον δρόμο και πλημμύρισαν τα πεζοδρόμια με έμπνευση και στιλ. Οι τάσεις για ακόμα μια φορά προσανατολίζονται στα αθλητικά παπούτσια, τα παστέλ χρώματα, τα extreme γυαλιά και τα κοστούμια. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις από την φωτογράφο μόδας Acielle.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024