Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παρθένος πάει διακοπές

Ο Παρθένος πάει διακοπές

Δεν του αρέσει τίποτα….

Αρχικά οπλίσου με υπομονή και επιμονή! Όταν ο Παρθένος αποφασίσει να πάει διακοπές, τίποτα δεν είναι εύκολο. Μπορεί να έχει την φήμη του οργανωτικού, αλλά στις διακοπές είναι τελείως… χύμα! Θα φτιάξει βαλίτσα, τελευταία στιγμή, εφοδιασμένη με 35 σύνολα έστω και αν φύγει για 4 μέρες. Μπορεί ο Παρθένος χωρίς σετ; Ο προορισμός επίσης είναι ένα μεγάλο θέμα, αφού το ένα μέρος θα του ξινίζει και το άλλο θα του βρωμάει. Θα θέλει να ξέρει επίσης τα πάντα: ποιο ξενοδοχείο, ποιο δωμάτιο, ποιο πλοίο κ.τ.λ.

Το καλό είναι πως μπορεί να διαμορφώσει ένα πρόγραμμα, με δικούς του ρυθμούς βέβαια, αλλά κάτι θα κάνει τουλάχιστον. Αν βέβαια έχετε προνοήσει για όλα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Οι διακοπές για έναν Παρθένο είναι ξεκούραση και ηδονή. Δεν θέλει να κουραστεί, δεν θέλει να εξερευνήσει, θέλει μόνο να αγναντεύει. Στην θάλασσα θα είναι ο τέλειος συνταξιδιώτης, θα κοιμάται ή θα χαλαρώνει κάτω από μια ομπρέλα (καθώς σιχαίνεται τον ήλιο) και θα λέει τις πιο απίθανες ιστορίες. Αν η παραλία έχει και ξαπλώστρα ακόμα καλύτερα.

Οι πιθανότητες να τσακωθείτε στις διακοπές είναι μεγάλες, γιατί όλα θα του φταίνε, αλλά μετά από μια σύγκρουση είναι αγγελούδι. Του αρέσουν τα καλά εστιατόρια και σίγουρα θα ντύνεται και θα φτιάχνεται κάθε μέρα! Τρελαίνεται για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και την ιστορία κάθε τόπου. Βαριέται εύκολα (γενικά) αλλά αν σε συμπαθεί θα προσπαθήσει να σε κάνει να νοιώσεις… βασιλικά κοντά του. Αν είσαι Αιγόκερως ή Καρκίνος θα περάσεις τέλεια, αν είσαι Υδροχόος ή Τοξότης… πάρε το επόμενο καράβι και φύγε!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024