Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καίνε» την Αρτζέντο γυμνές φωτογραφίες στο κρεβάτι με τον 17χρονο

«Καίνε» την Αρτζέντο γυμνές φωτογραφίες στο κρεβάτι με τον 17χρονο

Αν και η Αζια Αρτζέντο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο που την κατηγορεί για βιασμό, το ΤΜΖ έχει στοιχεία που την «καίνε».

Αν και η Αζια Αρτζέντο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο που την κατηγορεί για βιασμό, το ΤΜΖ έχει στοιχεία που την «καίνε».

Φωτογραφίες, με τις οποίες αποδεικνύεται ότι η Αρτζέντο είχε σεξουαλικές επαφές με τον τότε 17χρονο, Τζίμι Μπένετ, έφερε στη δημοσιότητα το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες και τα μηνύματα που έχε στην κατοχή του το TMZ και είναι από το 2013 που δείχνουν την Αρτζέντο με τον Τζίμι Μπένετ γυμνούς στο κρεβάτι ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, ενώ σε sms που αντάλλαξε η ηθοποιός με τον τότε σύντροφό της, Άντονι Μπουρντέν, ουσιαστικά παραδέχεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά με δική του πρωτοβουλία.

«Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήμουν παγωμένη. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών», φέρεται να γράφει σε μήνυμα το οποίο εικάζεται ότι παραλήπτης του ήταν ο Άντονι Μπουρντέν, ενώ στο ίδιο μήνυμα περιλαμβάνει και φωτογραφία με το σημείωμα που φέρεται να της είχε δώσει ο 17χρονος τότε Τζίμι Μπένετ.

Στο σημείωμα που είναι γραμμένο σε χαρτί και φέρεται να το έχει γράψει ο Τζίμι αναφέρεται: «Αζια, σ’ αγαπαώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι τόσο ευτυχής που συναντηθήκαμε ξανά. Τζίμι», ενώ στο τέλος περιλαμβάνει χαμογελαστή φατσούλα.

Στο ίδιο sms η Αρτζέντο αναφέρει ότι ο νεαρός ηθοποιός της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σταμάτησε μόλις δύο εβδομάδες πριν της παραδοθεί η επιστολή του δικηγόρου που την εκβίαζε.

Σε άλλα μηνύματά της, που δημοσιεύει το ΤΜΖ  πριν από λίγους μήνες, όταν σύμφωνα με την Αρτζέντο έχει φτάσει στα χέρια της η επιστολή του δικηγόρου του Μπένετ.

Σε αυτά η Αρτζέντο μιλώντας σε φίλο της φαίνεται πως φοβάται για τις εξελίξεις, ενώ χαρακτηριστικά λέει πως άμα χάσει τη δουλειά της θα μετακομίσει στην Αφρική ή τον Αμαζόνιο.

«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρό. Το γράμμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε», γράφει σε ένα μήνυμα η Αρτζέντο.

Ο παραλήπτης του μηνύματος απαντάει ρωτώντας τη για τις κοινές φωτογραφίες στο κρεβάτι, μία εκ των οποίων δημοσιεύει τώρα το ΤΜΖ. «Μπορείς να δεις το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει τίποτα», του απαντά η ηθοποιός.

Αναφέρει ακόμη ότι δεν γνώριζε ότι όταν έκανε σεξ με τον Μπένετ εκείνος ήταν ανήλικος (σημειώνεται ότι στην Καλιφόρνια η σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο είναι κακούργημα). Ενώ άγνωστο το γιατί συμπληρώνει πως «Όταν ήμουν 17 ετών είχα σχέση με έναν 33χρονο άνδρα, για χρόνια. Ημουν μόλις 17».

Ολοκληρώνοντας καταλήγει: «Αν χάσω τη δουλειά μου θα μετακομίσω στην Αφρική ή στο δάσος του Αμαζονίου».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της Huffington Post ο Μπουρντέν αναφέρεται στον Μπένετ ως «γαϊδούρι», για να μην καρφωθεί. Μάλιστα ο διάσημος σεφ προσπαθούσε να καθησυχάσει την Αρτζέντο προτείνοντας της, να δώσει στον Μπένετ χρήματα ως αντάλλαγμα για τη σιωπή του.

«Δίνοντάς του χρήματα δεν παραδέχεσαι την ενοχή σου, δεν είναι μια προσπάθεια να αγοράσεις τη σιωπή του, αλλά μόνο μια προσφορά σε μια βασανισμένη ψυχή που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει χρήματα», είπε και συνέχισε: «Μπορείς βέβαια να του πεις να πάει να γ******. Όπως και να ‘χει, θα είμαι στο πλάι σου», γράφει ένα από τα μηνύματα που λαμβάνει η Αρτζέντο και φέρεται να είναι του Μπουρντεν.

Η 42χρονη ηθοποιός απάντησε πως ήταν άφραγκη και έτσι ο σεφ προσφέρθηκε να της δώσει το ποσό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει τη σιωπή του Μπένετ.

«Δεν αγοράζουμε τη σιωπή του, απλώς την ελευθερία να μην σε ενοχλεί, ενώ βοηθάμε και έναν φτωχό ανόητο να ξαναφτιάξει τη ζωή του», λέει ο αποστολέας ενώ η Αρτζέντο απαντάει «Δεν θα αγοράσω τη σιωπή του για κάτι που δεν είναι αλήθεια, αλλά και έτσι επειδή μου την έσπασε».

Το χρονικό

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times η ηθοποιός, σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, κατηγορήθηκε από τον Τζίμι Μπένετ ότι τον αποπλάνησε το 2013 όταν εκείνος ήταν 17 ετών και δύο μηνών, ενώ εκείνη 37 ετών.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της έγγραφα που μαρτυρούν ότι η Αρτζέντο αναγκάστηκε να δώσει 380.000 δολάρια στον νεαρό για σταματήσει τον δικαστικό αγώνα εναντίον της.

Ο 22χρονος σήμερα Μπένετ είχε συμφωνήσει να μην αναφερθεί ποτέ στο περιστατικό και να παραδώσει στην ηθοποιό φωτογραφία που τους δείχνει μαζί στο κρεβάτι.

Ωστόσο, η Αρτζέντο είπε μια τελείως διαφορετική ιστορία. Όπως υποστήριξε ο νεαρός εκβίασε εκείνη και τον τότε σύντροφό της Άντονι Μπουρντέν γνωρίζοντας την οικονομική τους επιφάνεια και θέλοντας να την πλήξει σε σχέση με το #MeToo.

Στόχος του νεαρού ήταν να τους τρομάξει και να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό όπως και έγινε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024