Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού με την ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία

Η Ένωση αρκεί να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο και ένα βήμα πριν την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ευκαιρία… παραείναι μεγάλη για να χαθεί για την ΑΕΚ, που την Τρίτη έχει ραντεβού με την ιστορία.

Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι της Γλασκώβης, τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος όσο και σε επίπεδο… εικόνας, η ΑΕΚ θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να αποκλειστεί από τους Σκοτσέζους. Η Ένωση έδειξε πως όχι μόνο δεν έχει κάτι να φοβηθεί από το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς, αλλά ίσα-ίσα συνολικά πιθανότατα να είναι καλύτερη. Διαθέτοντας περισσότερη ομοιογένεια και φρεσκάδα έναντι της πρωταθλήτριας Σκοτίας.

Η ρεβάνς της Αθήνας είναι πια στα μέτρα της ΑΕΚ. Η Ένωση αρκεί να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο και ένα βήμα πριν την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ευκαιρία… παραείναι μεγάλη για να χαθεί για την ΑΕΚ, που την Τρίτη έχει ραντεβού με την ιστορία.

Ο Δικέφαλος δεν θα έχει στη σύνθεσή του τους Μπογέ, Μάνταλο και Τσιγκρίνσκι, όπως δεν τους είχε ούτε στη Γλασκώβη. Ωστόσο το αποτέλεσμα που ήθελε το πήρε και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Το ματς της Αθήνας δεν θα είναι εύκολο και κρύβει παγίδες. Κυρίως για την περίπτωση που η ΑΕΚ μπει με τον αέρα του φαβορί στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η Σέλτικ δεν είναι σε καλή κατάσταση, σίγουρα η Ένωση έχει αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα, όμως όλα αυτά μπορεί να μην έχουν καμία σημασία, αν οι Κιτρινόμαυροι δεν δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και ένα γκολ της Σέλτικ μπορεί να βάλει την ΑΕΚ σε περιπέτειες. Γι’ αυτό και η λειτουργία των μετόπισθεν, είναι το Α και το Ω για το μεγάλο ματς της Τρίτης. Τα υπόλοιπα… ακολουθούν.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024