Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα γρήγορα

Σινεμά στα γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στα θερινά

Mη χάσετε

Εγκλημα στην αμμοθύελλα (Los que aman odian, Aργεντινή, 2017).

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Μάτσι. Mια πανέμορφη γυναίκα (Λουιζάνα Λοπιλάτο) «τρελαίνει» έναν μεγαλύτερό της γιατρό (Γκιγιέρμο Φραντσέλα) και «παίζει» με τον σύζυγο της αδελφής της (Χουάν Μινουχίν, Χουστίνα Μπούστος). Καλός συνδυασμός ερωτικού δράματος – αστυνομικού θρίλερ, με φόντο μια απομακρυσμένη πανσιόν σε κάποια (φαινομενικά ειδυλλιακή) παραλία της Αργεντινής στην δεκαετία του 1950. Ο Αλεχάντρο Μάσι δημιουργεί κινηματογραφική ατμόσφαιρα Αγκαθα Κρίστι αλλά την ίδια ώρα πηγαίνει κόντρα στο στιλ των ανάλογων ταινιών διότι η ψυχολογία των ανθρώπων και η παράξενη φύση της γυναίκας, είναι τα στοιχεία που εδώ έχουν προτεραιότητα.

ΑΘΗΝΑ: ΚΟΡΑΛΙ – ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΛΛΩ – ΜΑΡΙΕΛ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΧΛΟΗ – ΑΘΗΝΑΙΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ- ΕΛΛΗΝΙΣ ΘΕΣ/ΚΗ: ΕΛΛΗΝΙΣ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Ζωή σε φιλμ (Kodachrome, ΗΠΑ, 2017).

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ράσο. Ο Τζέισον Σουντέικις υποδύεται τον κυνικό γιο του δύστροπου σταρ φωτογράφου Εντ Χάρις, τον οποίο με τα χίλια ζόρια συνοδεύει σε ένα οδικό ταξίδι που θα σημάνει την ολιγόχρονη επανασύνδεσή τους (ο δεύτερος πεθαίνει όπου να’ ναι από καρκίνο). Ενδιαφέρον στοιχείο της ταινίας ότι μιλά για το τέλος εποχής του φιλμ και της αναλογικής τεχνικής που αντικαταστάθηκε από την ψυχρή, απρόσωπη ψηφιακή τεχνολογία.

ΑΘΗΝΑ: VILLAGE MALL – VILLAGE PΕΝΤΗ – ΑΕΛΛΩ – ΛΙΛΑ – ΕΚΡΑΝ – ΑΙΓΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΙΓΛΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΡΙΑΝ – ΔΙΟΝΥΣΙΑ κ.α.

Για καλό και για κακό (Ôtez-moi d’un doute, Γαλλία, 2017).

Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ. Όταν ένας 40άρης (Φρανσουά Νταμιέν) αντιλαμβάνεται ότι ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του, βρίσκει τον πραγματικό αλλά ερωτεύεται την κόρη του (Σεσίλ Ντε Φρανς). «Ανώδυνη» γαλλική κοινωνική κομεντί με δραματικό χαρακτήρα, χιούμορ και ένα «πιασάρικο» θέμα. Συγκινεί και προβληματίζει.

ΑΘΗΝΑ: ΛΑΟΥΡΑ – ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ – ΟΝΑΡ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΕΛΛΑ – ΦΛΕΡΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣINE ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – ΑΛΕΚΑ – ΑΛΣΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΣΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ – ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ – ΦΙΛΙΠ – ΦΛΩΡΙΔΑ κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Παντρέψου με, ρε φίλε (Epouse moi mon pote, Γαλλία, 2017).

Σκηνοθεσία: Ταρέκ Μπουνταλί. Ο «λευκός» γάμος ενός βέρου γάλλου (Φιλίπ Λασό) με έναν μαροκινό σπουδαστή αρχιτεκτονικής (Ταρέκ Μπουνταλί) που θέλει την βίζα διαμονής στην Γαλλία, καταλήγει σε ανταγωνισμό ανοησίας – χυδαιότητας.

ΑΘΗΝΑ: ΦΙΛΟΘΕΗ – ΔΕΞΑΜΕΝΗ – ΦΛΟΙΣΒΟΣ – ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΡΙΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΕΛΛΩ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ΕΛΛΗΝΙΣ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ κ.α.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024