Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Santa came early : Στολίζουν ήδη... χριστουγεννιάτικα στη Μ. Βρετανία

Santa came early : Στολίζουν ήδη… χριστουγεννιάτικα στη Μ. Βρετανία

Ότι... βαριόταν στη Λαπωνία φαίνεται ο Άγιος Βασίλης, αφού είπε να κάνει μια στάση στη Μεγάλη Βρετανία. Το πρόβλημα; Ότι είναι 144 μέρες νωρίτερα!

Ότι… βαριόταν στη Λαπωνία φαίνεται ο Άγιος Βασίλης, αφού είπε να κάνει μια στάση στη Μεγάλη Βρετανία. Το πρόβλημα; Ότι είναι 144 μέρες νωρίτερα!

Ναι καλά διαβάσατε. Είμαστε μόλις στην 3η μέρα του Αυγούστου. Κάποιοι δεν έχουν πάει ακόμα διακοπές, ωστόσο, στη Βρετανία έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν Χριστουγεννιάτικα!

Αψηφώντας τον υδράργυρο που έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να εγκαινιάσει το μαγαζί με τα χριστουγεννιάτικα είδη στο πολυκατάστημα Selfridges.

Κρατώντας μια κιθάρα και φορώντας συνεχώς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, ο αγαπημένος άγιος των παιδιών ντύθηκε σε στυλ ροκ για να υπηρετήσει το θέμα των εγκαινίων: «Selfridges Rocks Christmas» (Το Selfridges συνταράσσει τα Χριστούγεννα).

Με το Λονδίνο να «καίγεται» κάτω από τον καυτό ήλιο, λόγω του καύσωνα, τα μπλουζάκια μοιάζουν καταλληλότερα παρά τα πουλόβερ με τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, ωστόσο το Selfridges υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας του να ξεκινήσει νωρίτερα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, σχεδόν πέντε μήνες πριν από την 25η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε πελάτες που πραγματικά μας ζητούν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την περίοδο του χρόνου» επισήμανε στο Reuters η Ελέανορ Γκρέγκορι από το Selfridges.

«Επομένως, όσο έχουμε πελάτες που έρχονται σε εμάς ζητώντας να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την εποχή, εμείς θα ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα και είμαστε πανευτυχείς που θα ανοίγουμε το κατάστημά με τα χριστουγεννιάτικα εν μέσω καλοκαιριού».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024