Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε το «χρυσό» μηνιάτικο που έπαιρνε στην «Ντόλτσε Βίτα» και τις «Τρεις Χάριτες»

Η Αννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε το «χρυσό» μηνιάτικο που έπαιρνε στην «Ντόλτσε Βίτα» και τις «Τρεις Χάριτες»

Από τις περσόνες που κλήθηκε να υποδυθεί στην μικρή οθόνη, μία είναι εκείνη που ξεχωρίζει. «Στην τηλεόραση τη Μαντάμ Σουσού μακράν. Εγώ την λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα και όταν μου την πρότεινα, είπα "Χριστέ μου σε ευχαριστώ"»

Ηταν οι εποχές που στην ελληνική τηλεόραση… γεννούσανε και οι κότες. Κάθε σήριαλ ακριβοπληρωνόταν και οι πρωταγωνιστές έπαιρναν χρήματα που σήμερα φαντάζουν τρελά. Ειδικά αν σημείωναν τεράστια επιτυχία και έσπαγαν τα μηχανάκια της AGB.

Μια ηθοποιός, μεγάλη πρωταγωνίστρια που πέτυχε τη χρυσή εποχή της μικρής οθόνης ήταν και η Αννα Παναγιωτοπούλου, η ιστορική «Μαντάμ Σουσού». Επαιξε σε σήριαλ που έσπασαν τα ρεκόρ τηλεθέασης όπως «Ντόλτσε Βίτα» ή τις «Τρεις Χάριτες».

Η Παναγιωτοπούλου μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε και το κασέ της εκείνη την εποχή.

«Οι απολαβές ήταν πάρα πολύ μεγάλες τότε, εγώ είχα φτάσει να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο (σσ. δραχμές), δηλαδή 4 εκατομμύρια το μήνα» αναφέρει

Από τις περσόνες που κλήθηκε να υποδυθεί στην μικρή οθόνη, μία είναι εκείνη που ξεχωρίζει. «Στην τηλεόραση τη Μαντάμ Σουσού μακράν. Εγώ την λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα και όταν μου την πρότεινα, είπα «Χριστέ μου σε ευχαριστώ»».

Από το ρόλο της στην κλασική πια σειρά του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα» θυμάται πως ήταν μια δουλειά με ευχάριστες αναμνήσεις. «Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό, πολύ έξυπνα. Ήταν κάποιες σκηνές, μία σκηνή ειδικά που ήταν αδύνατο να την παίξουμε με την Κατιάνα» αναπολεί η ηθοποιός για τις απίθανες περιπέτειες της ως Χριστίνα Μαρκάτου, καθώς κατέστρωνε σχέδια για να μπορεί να δει τον Αντωνάκη της, με την Σάσα (Κατιάνα Μπαλανίκα).

«Κάποια στιγμή μας έπιασε ένα τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή» θυμάται η ηθοποιός για τη σκηνή που η Σάσα προσπαθούσε να κάνει επίδειξη γνώσεων στην φίλη της Χριστίνα, διαβάζοντας τους τίτλους των βιβλίων που είχε στην βιβλιοθήκη της. Η Άννα Παναγιωτοπούλου εξηγεί πως συνδέεται με στενή φιλία με την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία υπήρξαν φίλες από την δραματική σχολή.

Πέραν όμως από την Χριστίνα Μαρκάτου, η ηθοποιός υποδύθηκε και εντυπώθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Όλγα Χαρίτου, στις «Τρεις Χάριτες». «’Ηταν μια δουλειά όπου περάσαμε πολύ ωραία. Με τα παιδιά, τον Θανάση και τον Μιχάλη, έχω μια εξαιρετική σχέση και τους θεωρώ και πολύτιμους για το χώρο» σημειώνει για το σίριαλ και προσθέτει: «Έχω την αίσθηση ότι ήμουν πολύ τυχερή που το έκανα αυτό. Γιατί περάσαμε πάρα πολύ ωραία».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024