Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ έχει ως εξης:

Για σήμερα Τετάρτη θα επηρεαστούν, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.

Τη Πέμπτη 26 Ιουλίου, κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες τα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής).

Τη Παρασκευή 27 Ιουλίου, προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα ηπειρωτικά και πιθανόν τις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.

Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια πελάγη 5 Μποφόρ, στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου αρχικά ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, τη Κρήτη και το βορειοανατολικό Αιγαίο και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 τοπικά 5 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια έως 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Κυριακή 29 Ιουλίου, στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Στη υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα πελάγη 5 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος τη Δευτέρα 30 και τη Τρίτη 31 Ιουλίου ο καιρός προβλέπεται άστατος, κατά περιόδους νεφελώδεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 τοπικά στο Αιγαίο 5 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024