Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι 7 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους φλερτάρουν οι άντρες

Οι 7 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους φλερτάρουν οι άντρες

Η λύση αυτού του γρίφου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, παρόλα αυτά γίνονται ακόμα έρευνες

Η λύση αυτού του γρίφου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, παρόλα αυτά γίνονται ακόμα έρευνες προκειμένου να καταλάβουμε τι στο καλό εννοούν όταν λένε κάτι, αν είναι αυτό που φαίνεται ή αν κρύβεται κάτι πολύ έξυπνο και δαιδαλώδες στους μονόδρομους του μυαλού τους. Κατά πάσα πιθανότητα, κάτι ανάλογο βιώνουν και εκείνοι με τις γυναίκες, αλλά σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά τους στο φλερτ και όχι να τους λυπηθούμε για άλλη μια φορά επειδή δεν μπορούν να εκδηλωθούν. Άντε!

  1. Έρχεται και απλά στο λέει. Είναι ένα τρομερό σπάνιο δείγμα ανδρός που θα συναντήσεις μία με δυο φορές στη ζωή σου. Είναι έξυπνος γιατί το κάνει ώστε να δεις ότι είναι ώριμος και διεκδικεί, σε αντίθεση με το μέσο όρο ανθρώπων, και ότι δεν φοβάται την πιθανότητα της απόρριψης. Από την άλλη, αν δεν σε ξέρει, πόσο μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον που σου εκδηλώνει ενδιαφέρον που ίσως αποσύρει μετά από 1 ώρα κουβέντας; Θα μου πεις, μπορεί να σε προσεγγίζει επειδή ενδιαφέρεται για one night stand και να είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς στη συγκεκριμένη φάση. Σε κάθε περίπτωση, επικροτούμε αυτές τις κινήσεις και λέμε μπράβο για το θάρρος.

      2. Ξεκινάει ψιλοκουβεντούλα. Μπορεί να περάσετε αρκετή ώρα μιλώντας για ‘πεζά’ πράγματα ή για το πόσο αναποφάσιστος είναι ο καιρός                 και κρίμα που δεν έχετε κάνει ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρεται. Δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση να             ξεκινήσουν μία συζήτηση με φλερτ. Επίσης, μπορεί να τεστάρει τη δική σου διάθεση απέναντί του, ώστε να καταλάβει αν μπορεί να προχωρήσει.

      3. Προσπαθεί να δημιουργήσει οικειότητα με αστειάκια. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Στη συντριπτική πλειοψηφία, τα αστειάκια είναι               εντελώς κρύα και απλά χαμογελάς από ευγένεια για να μην τον κακοκαρδίσεις που λέει βλακείες και νομίζει ότι είναι κωμικός. Αν όμως πετύχεις διάνα, μην πας πουθενά. Το καλό και ευφυές χιούμορ είναι δυσεύρετο αρκεί να μην είναι βεβιασμένο και στημένο. Απλά να ξέρεις ότι είναι      περισσότερο καλοί σε αυτό και λιγότερο στο να προχωρήσουν πολύ με το φλερτ. Περιμένει από εσένα την κίνηση ματ.

     4. Σου μιλάει όπως και στον περιπτερά του. Η συζήτηση είναι πολύ βασική και χωρίς υπονοούμενα, ερωτισμό ή έντονο ενδιαφέρον για τη ζωή σου. Αν σου αρέσει πολύ ο τύπος, είναι πολύ πιθανό ότι θα πάθεις εμμονή με το να καταλάβεις τι στο καλό θέλει και αν σε βλέπει ερωτικά ή του περνάς εντελώς αδιάφορη. Αν δεν σου αρέσει ιδιαίτερα, τρέξε να σωθείς από την πολιτική ορθότητα. Αν κόβεις φλέβες, καλή υπομονή και καλή τύχη.

     5. Κάνει κάτι τρελό για να τραβήξει την προσοχή σου. Μπορεί να βγάλει τα ρούχα του και να ανέβει στο μπαρ ή να χορέψει σαν τρελός στο πάρτι κάνοντας καραγκιοζιλίκια. Ξέρεις όμως ότι δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι και κάνουν ναρκισσιστικά πράγματα για να τραβήξουν γενικά την προσοχή όλων. Αν κάνει κάτι τρελό που είναι όμως πιο προσωπικό, ίσως να πρόκειται για μία πιο φυσιολογική περίπτωση. Αλλά ας μην κρυβόμαστε. Πότε είναι πραγματικά φυσιολογικοί;

     6. Σε αγγίζει. Αν το κάνει χωρίς να το έχεις επιτρέψει, κάνε μεταβολή και φύγε γιατί δεν έχει ιδέα από όρια και τακτ. Αν σε πιάνει συνέχεια, είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που έχει στο μυαλό του. Αν το άγγιγμα είναι στη σωστή ποσότητα και ξέρει πότε να σε αγγίξει χωρίς να γίνεται too much, έχουμε μία καλή περίπτωση που βλέπει τα όρια αλλά δείχνει και το ενδιαφέρον του.

    7. Σε κερνάει ποτό στο μπαρ. Αν στείλει κονιάκ, είναι ένας κύριος συνταξιούχος που θα σου κάνει ένα πρώτης τάξεως και παλαιάς κοπής φλερτ. Αν είναι νέος, χρησιμοποιεί το παλιό κόλπο που όμως έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας. Οι γυναίκες πλέον δεν κολακεύονται από ένα ποτό, ειδικά αν δεν το έχουν επιτρέψει με κάποιον τρόπο. Μην τον αποθαρρύνεις αμέσως από άποψη όμως, γιατί μπορεί και να σου αρέσει.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024