Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην UEFA μέχρι το βράδυ οι λίστες με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Στην UEFA μέχρι το βράδυ οι λίστες με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δηλώσει στην UEFA τις δύο λίστες των παικτών που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα ματς με τη Βασιλεία

Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία πλησιάζει. Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τους Ελβετούς στην Τούμπα την προσεχή Τρίτη 24 Ιουλίου στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του και επέστρεψε την Τρίτη (17/7) στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι παίκτες θα μπουν στις προπονήσεις και πάλι από σήμερα (19/7) καθώς ο Λουτσέσκου έδωσε διήμερο ρεπό για να πάρουν όλες τις τελευταίες ανάσες.

Μέχρι σήμερα (19/7) το βράδυ έχει διορία ο ΠΑΟΚ να στείλει και τις δύο λίστες (Α και Β) με τους παίκτες στην UEFA για τα ματς με τη Βασιλεία.

Στην πρώτη (λίστα Α) μπορούν να δηλωθούν έως 25 παίκτες εκ των οποίων οι 8 πρέπει ναι είναι γηγενείς ποδοσφαιριστές (αν είναι λιγότεροι μειώνεται ο συνολικός αριθμός των δηλωθέντων).

Στη δεύτερη (λίστα Β) δηλώνεται απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών γεννημένων από το 1997 και μετά, οι οποίοι πρέπει να έχουν παίξει στις ακαδημίες της ομάδας για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ωστόσο ο Δικέφαλος (όπως κάθε ομάδα) μπορεί να κάνει έως και δύο προσθαφαιρέσεις στο δηλωμένο ρόστερ του μέχρι την παραμονή του πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, δηλαδή έως τη Δευτέρα 23/7.

Πάντως είναι δύσκολο να χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει αυτό το «παράθυρο», καθώς ακόμη και αν αποκτηθούν άμεσα δύο καινούριοι παίκτες, θεωρείται απίθανο να τους βάλει άμεσα ο Λουτσέσκου στη λίστα και να αφήσει κάποιους άλλους που έκαναν όλη την προετοιμασία με την ομάδα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024