Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Θεοδωράκης : Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Σταύρος Θεοδωράκης : Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Για την εμπλοκή του στο εγχείρημα του κεντροαριστερού φορέα μίλησε ο κ. Θεοδωράκης

Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα επιδιώξει τη διεξαγωγή τριπλών εκλογών τον Μάιο του 2019 κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Πιστεύουν ότι οι πολλές διαφορετικές κάλπες θα λειτουργήσουν εκτονωτικά» αναφέρει και σχολιάζει πως «θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό και την ασυνεννοησία» των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Παράλληλα, διαψεύδει τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και τονίζει πως, παρότι Το Ποτάμι στηρίζει τις κυβερνητικές συμμαχίες, «δεν θα γίνει δεκανίκι». Για την εμπλοκή του στο εγχείρημα του κεντροαριστερού φορέα ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρει πως δεν ήταν λάθος. «Συγκινήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Κάποιοι όμως παρερμήνευσαν την εντολή. Αντί να ανοίξουμε στην κοινωνία, κλειστήκαμε στα παλιά κομματικά τείχη» είναι σήμερα η δική του θεώρηση.

Πώς είδατε το βέτο της Γερμανίας για τα 28 εκατομμύρια του ΦΠΑ στα νησιά; Πιστεύετε ότι είναι ένα καμπανάκι στον Αλέξη Τσίπρα για τα υπόλοιπα σχέδιά του, ας πούμε για τις συντάξεις;

Ναι, παρά τα όσα υπόσχονται στους ψηφοφόρους τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η χώρα θα συνεχίσει να είναι σε αυστηρή εποπτεία. Κάθε τρεις μήνες και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα έχουμε ελεγκτές στην Αθήνα. Τα πορίσματά τους θα καθορίζουν την πρόσβασή μας στη χρηματοδότηση. Δυστυχώς, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό, την ασυνεννοησία και τελικά την ανικανότητα.

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει τις δημοτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, πιστεύετε ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουμε και εθνικές εκλογές τον Μάιο;

Αυτή τη στιγμή μοιάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Ολα τον Μάιο! Αλλωστε στον κ. Τσίπρα αρέσει το σύνθημα του Μάο «μεγάλη αναταραχή – υπέροχη κατάσταση». Μπορεί να πιστεύουν κιόλας ότι οι πολλές διαφορετικές κάλπες θα λειτουργήσουν εκτονωτικά. Οτι θα διασπαρεί η δυσαρέσκεια και δεν θα εκφραστεί όλη στην εθνική κάλπη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024