Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι σκέφτονται οι άντρες στο κρεβάτι;

Τι σκέφτονται οι άντρες στο κρεβάτι;

Αν μυρίζουν οι κάλτσες τους, σίγουρα

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για να ανακαλυφθεί τι είναι αυτό που αποζητά μία γυναίκα από έναν εραστή, πού βρίσκεται ο οργασμός της, ποιος μπορεί να της τον επιστρέψει και τι γυρνάει στο μυαλό της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Και όσον αφορά στους άντρες, βγάζουμε το ρηχό συμπέρασμα ότι ‘εντάξει τι να σκέφτεται; Τι θα φάει μετά και πόσο πήγε Ολυμπιακός- Άεκ’. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η κατηγορία των Νεάντερταλ που έχει ένα, το πολύ δύο εγκεφαλικά κύτταρα αλλά ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Δεν είναι πολιτικά ορθό.

Θα εκπλαγείς αν διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν πάνω κάτω τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες με εμάς. Μυρίζουν παντού ωραία; Η αποτρίχωση είναι στα σωστά επίπεδα ή το παράκαναν; Ή είναι πιο τριχωτοί από ποτέ; Θα καταφέρουν να αποδώσουν σωστά ώστε να μείνουν αξέχαστοι σαν εραστές; Τι να σκέφτεται η κοπέλα που είναι μαζί τους; Να βαριέται ή να περνάει τέλεια; Και γιατί δεν το δείχνει περισσότερο; Να δοκιμάσω αυτό που είδα στο Ίντερνετ ή θα φρικάρει; Να το δοκιμάσω και μετά να ζητήσω συγγνώμη ώστε να είμαι σίγουρος;

Το κεφάλαιο ΜΕΓΕΘΟΣ είναι μάλλον κοινό σε όλους και πάντα θα έχουν άγχος με αυτό, είτε είναι ευμεγέθεις είτε όχι. Μπορεί να τους ‘τραυμάτισε’ μία κοπέλα στο Λύκειο όταν το πρωτοείδε και γέλασε ή μπορεί να τους τραυμάτισε όντως μία κοπέλα και δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί μάλλον είναι ένα αρχέτυπο που δεν μπορούν να αποβάλουν και θα υπάρχει στο πίσω (ή και μπροστινό) μέρος του μυαλού τους για όσο είναι σεξουαλικά ενεργοί. Βασικά μπορείς να κάνεις κάτι. Να μην κοροϊδέψεις, να μην γελάσεις και να μην γουρλώσεις τα μάτια σαν να βλέπεις γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα.

Όσο κουλ και να θέλει να δείξει ένας άντρας, έχει τις ίδιες ανησυχίες και τα άγχη με τις γυναίκες. Είναι πολύ λογικό γιατί είναι άνθρωπος κι αυτός. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς μπορούμε να το συζητάμε όλη την ώρα χωρίς ενοχές και να το πούμε και στον ίδιο αν νιώθουμε άνετα. Οι άντρες όμως έχουν μάθει ότι πρέπει να αποδίδουν χωρίς πολλά πολλά κι ότι δεν είναι σέξι να μιλούν για τις ανασφάλειες και για όλα εκείνα που τους παρουσιάζουν πιο ευαίσθητους στα μάτια των γυναικών.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Στην πραγματικότητα τίποτα. Πέρα από το να μην είσαι σκληρή μαζί του (εκτός αν το ζητήσει ο άνθρωπος) και επικριτική, μπορείς απλά να είσαι ο εαυτός σου και να φροντίσεις να περάσετε καλά, όσο περνάει από το δικό σου χέρι. Δεν μπορείς να μπεις στις σκέψεις κάποιου, ειδικά αν δεν θέλει να τις μοιραστεί. Αυτό είναι ένα καθαρά δικό του θέμα και η προσωπική ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Από την άλλη βέβαια, είναι πολύ ωραίο αν σώσεις μία ψυχή και την φέρεις στην από δω όχθη με τρυφερότητα και ‘ξεκλείδωμα’. Καλώς ή κακώς, δυσκολεύονται να το καταφέρουν μόνοι τους και περιμένουν από μία γυναίκα να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Όπως συμβαίνει όταν νομίζουν ότι ξέρουν πώς λειτουργούν τα πάντα μέσα στο σπίτι ενώ δεν έχουν ιδέα. Αυτό.  Σε κάθε περίπτωησ όμως, αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνο αν το θες και είναι μέρος της προσωπικότητάς σου. Δεν χρειάζεται να πάρεις το ρόλο της μαμάς του επειδή ‘έτσι είναι το σωστό’. Και προς Θεού, μην τον ρωτάς τι σκέφτεται γιατί είναι η πιο αδιάκριτη ερώτηση που υπάρχει. Αν ήθελε να το μοιραστεί, θα το έκανε. Ένα γλυκό χαμόγελο ή χάδι πηγαίνει πιο μακριά από μία αδιάκριτη ερώτηση.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024