Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις γενιές Καρντάσιαν στην νέα καμπάνια του οίκου Fendi

Τρεις γενιές Καρντάσιαν στην νέα καμπάνια του οίκου Fendi

Γιαγιά, κόρη και εγγονή εν δράσει

Δεν είναι μυστικό ότι η οικογένεια Καρντάσιαν λατρεύει τον οίκο Fendi. Έχουν υπάρξει φωτογραφίες που δείχνει την διάσημη οικογένεια να «σηκώνει» κυριολεκτικά ολόκληρο το κατάστημα στο Μπέβερλι Χιλς. Η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν σε ανάρτηση της στο Instagram έχει δηλώσει πως είναι «Fendi fan» και αυτό στον κόσμο της μόδας και του διαδικτύου  είναι αρκετό. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο πολυτελής Ιταλικός οίκος και έριξε την ιδέα στο τραπέζι να γίνει και αυτός «μέλος» της θρυλικής οικογένειας, που ξέρει καλά πώς να βγάζει εκατομμύρια και να δημιουργεί σκάνδαλα.

Η καμπάνια γιορτάζει την δέκατη επέτειο της κλασσικής τσάντας Peekaboo και με σύνθημα #MeAndMyPeekaboo διέλεξε την Κρις Τζένερ, την Κιμ Καρντάσιοαν και την κόρη της Κιμ, Νόρθ Γούεστ σαν τα κεντρικά πρόσωπα της, Στις φωτογραφίες το αναγνωρισμένο τρίο βρίσκεται ξαπλωμένο στο γρασίδι φορώντας ρούχα ιππασίας, σικ πουκάμισα και σακάκια. Η καθεμία κρατάει το τσαντάκι της και με ήρεμο και πειθήνιο ύφος απολαμβάνουν τον ήλιο και την οικογενειακή γαλήνη. Τουλάχιστον για τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι τρεις γυναίκες θα εμφανιστούν επίσης σε μια συνοδευτική ταινία μικρού μήκους, η οποία περιλαμβάνει ακόμα έναν οικογενειακό  σύνδεσμο. Το Love Lockdown του Kanye West θα χρησιμεύσει ως μουσική υπόκρουση για το κλιπ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και αυτό είναι μόνο το πρώτο κεφάλαιο. Αναμένεται πλήθος διασημοτήτων να αναλάβει την σκυτάλη για την καμπάνια και ένα δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τις κόρες του ηθοποιού Ίαν ΜανΓκέργκορ, τραγουδιστές και ηθοποιούς.

«Η ιδέα ήταν να επεκταθεί η έννοια της οικογένειας, καθώς είναι μέρος της ιστορίας μας, και θέλαμε να δείξουμε και άλλες οικογένειες γυναικών», δήλωσε η Βεντουρίνι Φέντι, πρόεδρος του οίκου, αυτή την εβδομάδα. «Στην περίπτωση των Καρντάσιανς, οι τρεις τους είναι πολύ ισχυρές γυναίκες, με ισχυρές προσωπικότητες. Είναι μια εμβληματική οικογένεια, η οποία είναι γνωστή για την εμφάνισή της, αλλά θέλαμε να δείξουμε την τρυφερή τους πλευρά». Η καμπάνια ήδη θεωρείτε πετυχημένη και οι εκπρόσωποι του οίκου μιλούν για θρίαμβο, ενώ η Κιμ αυτήν την στιγμή απολαμβάνει τον καλιφορνέζικο ήλιο και κυλάει το Φέντι καρότσι της, που στοιχίζει 12.500 δολάρια, ξέγνοιαστη.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024