Ποιος μπορεί να ξεχάσει την συγκλονιστική εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο φεστιβάλ Coachella; Η καλλιτέχνης τα έδωσε όλα: ρυθμό, άπειρα τραγούδια, ένα καλοστημένο σόου και άφθονη μόδα. Με αυτήν την αφορμή η ίδια σκέφτηκε να μας δώσει κάτι από αυτήν την εμφάνιση, για καλό σκοπό. Θα έχετε τώρα τη δυνατότητα να αγοράσετε τα ίδια ρούχα που η Μπιγιονσέ και οι χορευτές της φορούσαν στο σκηνικό της συναυλίας.

 

Μόλις αυτήν την εβδομάδα, η τραγουδίστρια και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Balmain, Όλιβιερ Ρουστέιν, ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν σε μια μικρή συλλογή που αποτελείται από τρία κομμάτια.  Σύμφωνα με το περιοδικό Vogue, η συλλογή θα περιλαμβάνει τα κίτρινα και ροζ κολεγιακά φούτερ που σχεδίασε ο Ρουστέιν  ειδικά για την εμφάνιση της στο Coachella, μαζί με ένα μαύρο μπλουζάκι της ίδιας αισθητικής. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Ιουλίου και τα έσοδα θα πάνε προς το Ταμείο «United Negro College», το οποίο παρέχει υποτροφίες σε μαύρους φοιτητές και οικονομική υποστήριξη για 37 μέλη HBCU.

 

«Η δωρεά ήταν ο κύριος στόχος αυτής της συνεργασίας», δήλωσε ο σχεδιαστής «Δεν ξεχνάμε από πού προερχόμαστε.».

Προηγουμένως, η Μπιγιόνσε ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 100.000 δολάρια σε τέσσερις φοιτητές μέσω ενός νέου προγράμματος βραβείων Homecoming Scholars που δημιουργήθηκε μέσω της πρωτοβουλίας του ιδρύματος της  BeyGOOD. H  ιδέα για τη συλλογή προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για την εμφάνιση του Coachella. «Όταν η Μπιγιονσέ είδε όλους τους χορευτές να αγαπούν την στολή – και αγαπούσε και αυτή την δική της – συνειδητοποίησε ότι αυτό που δημιουργούσαμε στη σκηνή γι ‘αυτήν, για όλους τους χορευτές, ήταν κάτι πραγματικά όμορφο», δήλωσε ο σχεδιαστής «Δούλεψα πολύ σκληρά μαζί της και το γεγονός ότι μπορούμε να απελευθερώσουμε αυτή τη συνεργασία που βασίζεται στη δημιουργικότητά μας, η Μπιγιονσέ και εγώ, είναι πραγματικά ένα μεγάλο βήμα για τη μόδα και τη μουσική μαζί ».