Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Liberty του Λονδίνου «άνθισε»

Το Liberty του Λονδίνου «άνθισε»

Η νέα συνεργασία του καταστήματος με τον σχεδιαστή Richard Quinn έφερε πάλι την Άνοιξη

Ο  Άγγλος σχεδιαστής Richard Quinn μπήκε στο στόχαστρο του Liberty London, αφού υπονόμευσε εν αγνοία τους το κλασικό Carline print στη συλλογή του το 2016.

Τώρα, το κατάστημα Liberty έχει αφήσει τον Quinn να «χωθεί» στα αρχεία τους με το σύνθημα να επαναδημοσιεύσει μια επιλογή από τις 45.000 εκτυπώσεις του σε μια σειρά αξεσουάρ. Ο σχεδιαστής της Peckham επέλεξε αποκόμματα από τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’90, και έπειτα έριξε την προσοχή του στα υφάσματα Hydra, Dahlia, Carline, Ellen, Daisy και Phlox σε 30 αξεσουάρ με την ονομασία  «Liberty» γραμμένη σε κάθε τσάντα με το χέρι!

«Η Liberty αποτελεί μέρος της δημιουργίας κλωστοϋφαντουργικών και εκτυπωτικών τάσεων σε όλη την ιστορία, οπότε ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να βρούμε εκθέματα που δεν έχουν ανακαλυφθεί από τον οίκο και να φέρνουμε τα διαφορετικά στυλ μας σε μία κοινή πορεία»» δήλωσε ο Quinn στο Vogue. «Ανασχημάτισα και δούλεψα ένα vintage κομμάτι Carline ύφασμα, και άλλαξε σε μια πιο επιθετική floral εκδοχή με πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Η Liberty είδε αυτό και σκέφτηκε ότι θα ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος να ενημερωθεί και να αναδειχθεί το αρχείο.».

Αξεσουάρ για τους λάτρεις της Άνοιξης!

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024