Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O 'Ελβις Κοστέλο πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου - Διέκοψε την περιοδεία του

O ‘Ελβις Κοστέλο πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου – Διέκοψε την περιοδεία του

Αγωνία για τους θαυμαστές του βρετανού τραγουδιστή καθώς ανακοίνωσε ότι έχει να αντιμετωπίσει «έναν πολύ επιθετικό καρκίνο»

Ο βρετανός τραγουδιστής ‘Ελβις Κοστέλο ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα για να αντιμετωπίσει έναν «πολύ επιθετικό καρκίνο».

Ο 63χρονος συνθέτης, στις επιτυχίες του οποίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια: «Oliver’s Army», «Everyday I write the Book» και «Alison», ζητεί συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Ζητεί συγνώμη από όσους αγόρασαν εισιτήρια και περίμεναν τις συναυλίες του. Χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, γράφει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του «είναι πολύ επιθετικός».

«Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λότο», γράφει ο Κοστέλο στην μακροσκελή ανακοίνωσή του. «Σπάνια, αν όχι ποτέ, είχε δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση».

Ο Κοστέλο γράφει ότι είχε χαρεί που η περιοδεία θα συνεχιζόταν, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις πάνω στη σκηνή, κάθε βράδυ, θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

«Το μεν πνεύμα περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή».

Ο ‘Ελβις Κοστέλο, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντίκλαν Πάτρικ Μακ Μάνους, έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970 και έκτοτε έκανε μια σειρά από σημαντικούς δίσκους με τα συγκροτήματά του The Attractions και The Imposters. Ο ίδιος γράφει ότι νέος του δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. «Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν για να παίξουμε αυτή τη μουσική και τα αγαπημένα σας τραγούδια που ακόμη κάτι σημαίνουν για εμάς όλους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024