Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέατρο στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ

Θέατρο στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ

Στις 5 και 6 Ιουλίου

Μια νέα πρωτοποριακή δράση, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής και πολιτιστικής συνεισφοράς του, ξεκινά ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με την ΟΣΥ και το Εθνικό Θέατρο.

Ενα ειδικά διαμορφωμένο θεατρικό λεωφορείο, το οποίο επονομάστηκε «Θέατρο Express», απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, προσβλέποντας στο να τους προσεγγίσει στους χώρους που συγκεντρώνονται και δη στις δημόσιες πλατείες της πόλης, ενισχύοντας την επαφή ευρύτερων κοινωνικών ομάδων, με καταξιωμένες μορφές τέχνης και πολιτισμού, όπως το θέατρο.

Το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί είναι η Αρκούδα του ‘Αντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και με καταξιωμένους ηθοποιούς (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου).

Η αφετηρία της δράσης είναι το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στο Γκάζι, στις 5 – 6 Ιουλίου 2018, (ωρες παραστασεις 21.15 την πρώτη ημέρα και 19.30 και 21.15 την δεύτερη ημέρα) ενώ οι επόμενες στάσεις του «Θεάτρου Εxpress» θα πραγματοποιηθούν στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Λαυρίου και Ραφήνας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024