Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τσάντα μινιατούρα!

Η τσάντα μινιατούρα!

Οι τσάντες του καλοκαιριού συρρικνώνονται και αποκτούν διακριτικό ρόλο στο outfit της σεζόν, καλώντας μας να έχουμε μαζί μας μόνο τα απολύτως απαραίτητα

Η παιχνιδιάρικη διάθεση των σχεδιαστών μόδας να συρρικνώνουν ή να μεγενθύνουν τα αξεσουάρ, μας αρέσει πολύ και σίγουρα δε μας αφήνει να βαρεθούμε.

Τι μία βλέπουμε τα ρούχα να γίνονται oversize, τα γυαλιά να γίνονται μικροσκοπικά, τα παπούτσια να μεγαλώνουν και τώρα η μόδα θέλει τις τσάντες να γίνονται πολύ – πολύ μικρές.

Οι τσάντες του sport billy περιείχαν όλη μας την περιουσία, μπαίνουν για λίγο στην άκρη και στη θέση τους υποδεχόμαστε τις λιλιπούτειες τσάντες που θα περιέχουν τα απολύτως απαραίτητα -ή ούτε καν αυτά.

Από τους οίκους chloe, Louis Vuitton, Fendi, Gucci, μέχρι Valentino και Jacquemus οι δημιουργοί των γυναικείων αξεσουάρ μας προσκαλούν να βάλουμε προτεραιότητες και να αποφασίσουμε τι είναι πιο απαραίτητο για μία γυναίκα να έχει στην τσάντα της. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το κινητό είναι περιττό και το μόνο που μπορείτε να βάλετε σε αυτές τις μικροσκοπικές τσάντες είναι το κραγιόν και τα κλειδιά σας.

Στην πιο hot τάση για τις τσάντες του καλοκαιριού οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς πέρα από το υψηλό αισθητικό τους αντίκρισμα, οι μικρές τσάντες μάς προσφέρουν ποιοτικά οφέλη που δεν τα καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά.

https://www.instagram.com/p/Bkmt2u-nKb8/?taken-by=mytheresa.com

Καταρχάς όσες από αυτές δεν χωράνε το κινητό, είναι μία πολύ καλή αφορμή για να βγείτε και να αφοσιωθείτε στην παρέα σας δίχως να το κοιτάτε όλη την ώρα ή να βγάζετε selfie. Επίσης σας γλιτώνουν από το περιττό βάρος καθώς εκ των πραγμάτων δεν χωράνε πολλά αντικείμενα οπότε και σας γλιτώνουν από βάρος. Και τέλος σας αποδεσμεύουν από το να κουβαλάτε πράγματα και τρίτων που συνήθως σας ζητούν να τους εξυπηρετήσετε.

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι πως οι μικροσκοπικές τσάντες είναι απόλυτα θηλυκές, κομψές και με «αλτρουιστικό» τρόπο δίνουν χώρο στο υπόλοιπο καλοκαιρινό outfit να λάμψει χωρίς υπερβολές.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024