Η παιχνιδιάρικη διάθεση των σχεδιαστών μόδας να συρρικνώνουν ή να μεγενθύνουν τα αξεσουάρ, μας αρέσει πολύ και σίγουρα δε μας αφήνει να βαρεθούμε.

Τι μία βλέπουμε τα ρούχα να γίνονται oversize, τα γυαλιά να γίνονται μικροσκοπικά, τα παπούτσια να μεγαλώνουν και τώρα η μόδα θέλει τις τσάντες να γίνονται πολύ – πολύ μικρές.

Οι τσάντες του sport billy περιείχαν όλη μας την περιουσία, μπαίνουν για λίγο στην άκρη και στη θέση τους υποδεχόμαστε τις λιλιπούτειες τσάντες που θα περιέχουν τα απολύτως απαραίτητα -ή ούτε καν αυτά.

Από τους οίκους chloe, Louis Vuitton, Fendi, Gucci, μέχρι Valentino και Jacquemus οι δημιουργοί των γυναικείων αξεσουάρ μας προσκαλούν να βάλουμε προτεραιότητες και να αποφασίσουμε τι είναι πιο απαραίτητο για μία γυναίκα να έχει στην τσάντα της. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το κινητό είναι περιττό και το μόνο που μπορείτε να βάλετε σε αυτές τις μικροσκοπικές τσάντες είναι το κραγιόν και τα κλειδιά σας.

Στην πιο hot τάση για τις τσάντες του καλοκαιριού οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς πέρα από το υψηλό αισθητικό τους αντίκρισμα, οι μικρές τσάντες μάς προσφέρουν ποιοτικά οφέλη που δεν τα καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά.

Καταρχάς όσες από αυτές δεν χωράνε το κινητό, είναι μία πολύ καλή αφορμή για να βγείτε και να αφοσιωθείτε στην παρέα σας δίχως να το κοιτάτε όλη την ώρα ή να βγάζετε selfie. Επίσης σας γλιτώνουν από το περιττό βάρος καθώς εκ των πραγμάτων δεν χωράνε πολλά αντικείμενα οπότε και σας γλιτώνουν από βάρος. Και τέλος σας αποδεσμεύουν από το να κουβαλάτε πράγματα και τρίτων που συνήθως σας ζητούν να τους εξυπηρετήσετε.

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι πως οι μικροσκοπικές τσάντες είναι απόλυτα θηλυκές, κομψές και με «αλτρουιστικό» τρόπο δίνουν χώρο στο υπόλοιπο καλοκαιρινό outfit να λάμψει χωρίς υπερβολές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας