Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα η ΑΕΚ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα η ΑΕΚ

Πρώτη ήρθε η ανακοίνωση του Χρήστου Αλμπάνη για τα επόμενα τρία χρόνια. Η μεταγραφή που ήταν γνωστή τον τελευταίο καιρό επισημοποιήθηκε και ο Αλμπάνης θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε η ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, ανακοινώνοντας Αλμπάνη και Γιαννίκογλου.

Πρώτη ήρθε η ανακοίνωση του Χρήστου Αλμπάνη για τα επόμενα τρία χρόνια. Η μεταγραφή που ήταν γνωστή τον τελευταίο καιρό επισημοποιήθηκε και ο Αλμπάνης θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε η δεύτερη ανακοίνωση μεταγραφής μέσα σε λίγα λεπτά. Με τον 25χρονο τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου. να υπογράφει στην Ένωση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Αλμπάνη:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1994 στην Καλαμπάκα και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Από τα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και συνέχισε στις δεύτερες ομάδες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Φράιμπουργκ. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2015 για τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκε μαζί του για δύο χρόνια στη Football League. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2017-18 και σημείωσε 8 γκολ. Εχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ελπίδων.

Ο Χρήστος Αλμπάνης που επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 7, δήλωσε λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο www.aekfc.gr: «Είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε έναν σύλλογο που δε χρειάζεται να πω εγώ πόσο μεγάλος είναι. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατέκτησε τον τίτλο με ελληνικό κορμό και ότι αξιοποιεί το ελληνικό ταλέντο. Εχω γνωρίσει από μικρός τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε γερμανικές ομάδες αλλά με τον Απόλλωνα στη Super League, όμως η ΑΕΚ είναι είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Εζησα, παρά το ότι δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού, τη φιέστα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ζήλεψα την ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή στη γιορτή. Ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία στο μέλλον ως παίκτης της ομάδας».

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα και υπέγραψε…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στιςΤρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Γιαννίκογλου

«Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024