Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά στα γρήγορα

Σινεμά στα γρήγορα

Τι να προσέξετε και τι όχι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακού

MH XAΣΕTE

H συμμορία των 8 (Oceans’s 8, ΗΠΑ, 2018).

Περιπέτεια του Γκάρι Ρος. Μια οκταμελής συμμορία γυναικών  κακοποιών (Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Ριάν κ.α.) βάζει στόχο την κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ. Φώτα, γκλαμ, πανάκριβες τουαλέτες, γυναικεία πονηριά και ανδρική ηλιθιότητα · το απόλυτο ψυχαγωγικό θέαμα της εποχής.

ΑΘΗΝΑ: ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – ODEON STARCITY – ODEON ΙΛΙΟΝ – ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΘΗΝΑΙΟΝ – ΑΘΗΝΑΙΟΝ CINEPOLIS ΓΛΥΦΑΔΑ  – ΑΡΙΑΝ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΕΛΛΩ – NANA – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΕΛΛΗΝΙΣ – ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ – ΑΛΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ –  ΑΙΓΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ – ΑΘΗΝΑΙΑ – ΦΛΟΙΣΒΟΣ – ΣINE ΦΙΛΟΘΕΗ – ΣINE ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΡΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ – ΤΡΙΑΝΟΝ – ΛΙΛΑ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: VILLAGE COSMOS – ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – ΕΛΛΗΝΙΣ κ.α.

Κρυφή συνταγή (The cakemaker, Γερμανία/ Ισραήλ, 2017).

Δράμα του Οφίρ Ραούλ Γκρέιζερ. Ενας Γερμανός κατασκευαστής μπισκότων (Τιμ Κάλκοφ) αναζητεί στο Ισραήλ τα ίχνη του εραστή του. Αρχίζει σαν «gay movie» αλλά εκτυλίσσεται σε κάτι πολύ πιο σύνθετο: μια βαθιά ψυχαναλυτική «έρευνα» των συνεπειών που έχει ο θάνατος σε όσους μένουν πίσω και θυμούνται εκείνον που έφυγε.

ΑΘΗΝΑ: ΑΕΛΛΩ – ΧΛΟΗ – ΔΙΟΝΥΣΙΑ – ΣINE ΠΑΡΙ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ΑΛΕΞ

ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ

Ενα αξέχαστο καλοκαίρι (Estiu 1993, Ισπανία, 2017).

Δραματική ταινία της Κάρλα Σιμόν. Ενα κοριτσάκι (Λάια Αρτίγας) που μόλις έχασε τη μητέρα του, στέλνεται στην επαρχία για να ζήσει με ένα συγγενικό ζευγάρι. Η αίσθηση για τα όσα πιθανόν συμβαίνουν στην ψυχούλα της μικρής είναι πιο σημαντικά από την ίδια την ιστορία της ταινίας· αυτά στην ουσία είναι η ιστορία.

ΑΘΗΝΑ: ΕΚΡΑΝ – ΚΟΡΑΛΛΙ – ΑΚΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ κ.α.

Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σ’ αυτόν τον κόσμο (Amori che non sanno stare al mondo, Ιταλία, 2017).

Ψυχόδραμα της Φραντσέσκα Κομεντσίνι. Αξιοπερίεργο σχόλιο για την κρίση στη μέση ηλικία, στο οποίο η Λουκία Μασίνο εμφανώς ξεχωρίζει στον ρόλο μιας γυναίκας της οποίας οι ορμόνες  χτυπήσει κόκκινο, σε σημείο που η σχέση της με έναν συνάδελφό της καθηγητή (Τόμας Τραμπάκι) να διαλύεται με τον πιο άδικο τρόπο.

ΑΘΗΝΑ:  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ – ΑΙΓΛΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΙ κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αγαπώντας τον Πάμπλο (Loving Pablo, ΗΠΑ / Ισπανία, 2017), βιογραφία του Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα.

Αχρείαστα βίαιη ταινία για τα «κατορθώματα» του κολομβιανού βασιλιά των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ (Χαβιέρ Μπαρδέμ) με άξονα την σχέση του με την επίσης Κολομβιανή δημοσιογράφο Βιρτζίνια Βαγέχο (Πενέλοπε Κρουθ ).

ΑΘΗΝΑ: ΛΑΟΥΡΑ – ΟΛΑ ΤΑ VILLAGE – ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΜΙΚΟ – ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣINE ΨΥΧΙΚΟ – ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – ΣΙΝΕ ΓΑΛΑΤΣΙ –  ΝΑΝΑ – ΦΙΛΙΠ – ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΑΡΚΙΖΑ κ.α. ΘΕΣ/ΚΗ: ΝΑΤΑΛΙ – ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ.α.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024